Kedves Álláskereső!

Szeretettel köszöntünk a Műegyetemi Állásbörze honlapján! Reméljük, hogy rendezvényünk segítségével megtalálod leendő munkaadód, és később meg is szerzed az igényeidnek, elvárásaidnak megfelelő állást, szakmai gyakorlati helyet. A helyszínen és itt a honlapon is igyekszünk segíteni törekvéseid.

Az Állásbörzén résztvevő cégek listája elérhető a Kiállítók menüpont alatt.

Az Állásbörzén résztvevő cégek összes ajánlata és pozícióik elérhetőek és szűrhetőek az Állásajánlatok menüpont alatt.

 

A Műegyetemi Állásbörze 2012 őszén elsőként tette lehetővé, hogy a kiállítók és a látogatók egy mobil alkalmazás segítségével tájékozódhassanak a helyszínen. A MapStack android mobil alkalmazás nemcsak segít eligazodni a kiállítók standjai között, de használatával a helyszínen is kereshetővé válnak a kiállítók állásajánlatai.

Az alkalmazás használatával a Műegyetemi Állásbörzén megoszthatod a közösséggel, vagy barátaiddal a számodra érdekes helyeket, vagy kiegészítő információkat fűzhetsz a kiállítókhoz.

Új funkcióként mutatkozik be a Műegyetmi Állásbörzén a QR kód alapú pozícionálás. A helyszínen található nyolc "ITT ÁLLSZ!" tájékozódási pont segítségével az alkalmazás megmutatja a helyzetedet. A kiválasztott kiállítóhoz vezető út mutatásával az alkalmazás segítségedre lesz, hogy hatékonyabban tudd felvenni a személyes kontaktust.

A MapStack mobil alkalmazásáról a www.mapstack.hu oldalon tájékozódhatsz.

Mapstack

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2014