Samsung

Cégünkről

Fő működési terület: Szórakoztatóelektronikai termékek gyártása, értékesítése

Foglalkoztatottak száma: 2500 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 15%

Honlap: http://www.samsung.com/karrier


Cégismertető

Üdvözlünk a Samsung világában!

 

Több mint 75 éves fennállása során a Samsung mindig is amellett kötelezte el magát, hogy jobbá tegye a világot. A Samsung jelenleg az élet számos területén van jelen, többek között az úttörő technológiák, a félvezetők, a gyárak és felhőkarcolók építése, a petrolkemikáliák, a divat az orvostudomány, a pénzügyi szolgáltatások és a szállodaipar területén is. A vállalatcsoport zászlóshajója a Samsung Electronics piacvezető az elektronikai termékek gyártásában és a digitális média terén.

 

Az innovatív és megbízható termékek valamint szolgáltatások, a tehetséges emberek, a felelősségteljes üzletvitel és globális társadalmi szerepvállalás és a partnerekkel illetve ügyfelekkel ápolt együttműködés segítségével a Samsung új, izgalmas távlatokat nyit a világban.

 

Képzeld el, milyen egy világszínvonalú cégnél dolgozni!

 

A Samsung világszerte törekszik a tökéletességre, és ennek eléréséhez olyan dinamikus vezető egyéniségekre van szükségünk, akik megállják a helyüket a 21. század digitális versenyében.

Képzeld el, hogy egy olyan vállalatnál dolgozol, amelynél a központban a dolgozó áll. A dolgozók azok, akik biztosítják a vezető helyet a Samsung-nak a folyton változó piacokon, és olyan innovációkat hoznak létre, amelyek a technológiai fejlődés motorjává válhatnak.

 

A SAMSUNG Electronics Magyar Zrt. 1990-ben kezdte meg működését Magyarországon. Az elmúlt évtizedekben a cég nagy léptekkel haladt a gyártásban és a kereskedelemben egyaránt, így válhatott Európa egyik legnagyobb szórakoztatóelektronikai gyártó vállalatává. 

 

Te is könnyen megtalálhatod a számodra megfelelő munkakört!

 

Küldd el magyar és angol nyelvű önéletrajzod az allas@samsung.com címre, vagy látogass el a www.samsung.com/karrier weboldalra!

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017