ÁllásStart

Cégünkről

Honlap: http://www.allasstart.hu


Cégismertető

Cégünk, százszázalékos magyar tulajdonosi háttérrel jött létre. Azóta is olyan munkatársak közreműködésével dolgozunk, akik már az induláskor többéves kiadói és munkaerő-piaci tapasztalattal rendelkeztek.

Fő profilunk a diplomás álláskeresők elhelyezkedésének előmozdítása. Az ÁllásStart kiadvány nyomtatott és elektronikus változatát évről évre nekik állítjuk össze.

Az aktuális munkaerő-piaci igények figyelembevételével kialakított ÁllásStart évkönyv immár tizenhatodik esztendeje segíti a vállalatok és a diplomás álláskeresők eredményes egymásra találását. Pontos információi, gazdag tartalma és modern megjelenése minden évben méltán vívja ki a legismertebb hazai karrierkiadvány címet, amelyet kifogástalan minősége mellett magas példányszámának és digitális változatának is köszönhet.

Céges partnereink jóvoltából az elismerten piacvezető ÁllásStart kiadvány évről évre egyre vaskosabb, szakértő szerzőink és szerkesztőink – az álláskeresők és a vállalatok igényeit szem előtt tartva – mindig új ötleteket és hasznos megoldásokat adnak közre. Célunk, hogy akiket munkánkkal szolgálunk, messzemenően elégedettek legyenek velünk.

A több mint négyszáz oldalas ÁllásStart 2017 évkönyv több ezer állásajánlatot és gyakornoki programot tartalmaz.

Az elismerten piacvezető ÁllásStart megjelenik e-kiadvány formában, amelynek különlegessége, hogy a felhasználók konkrét cégre, állásajánlatra, diplomára tudnak rákeresni, megosztani barátokkal, ismerősökkel. Bizonyos partnereinkről videó is található oldalukon. A kiadvány végén található Index jelentősen megkönnyíti a pozíciók közötti böngészést, és lehetővé teszi a szükséges diplomák és az ajánlott állások közötti gyors keresést.

Az álláskereső diplomásoknak azért érdemes regisztrálni a www.allasstart.hu weboldalon, illetve az országos állásbörzéken és karriernapokon, mert automatikusan értesítést kapnak a kifejezetten nekik szóló aktuális álláslehetőségekről okostelefonra, e-mailben.

Jó böngészést, eredményes állásstartot kívánunk!

 

Az ÁllásStart csapata

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017