Valeo

Cégünkről

Fő működési terület: Autóipar

Foglalkoztatottak száma: 2400 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 20%

Honlap: http://valeo.hu


Cégismertető

Rólunk

 

A Valeo egyike a világ legjelentősebb autóipari beszállítóinak. A gépjárművek legkülönbözőbb kategóriáihoz tervezi, gyártja és értékesíti termékeit. 30 országban van jelen, világszerte 134 gyárat, 17 kutató-, 35 fejlesztő- és 15 elosztó központot működtet és 82. 800 alkalmazottat foglalkoztat.

A Valeo egyike azon kevés vállalatnak, amely a juttatások, a munkakörülmények magas színvonala, a képzési és karrierlehetőségek és a vállalati kultúrának köszönhetően 2012-től folyamatosan kiérdemelte a TOP EMPLOYER, azaz a legjobb munkahelynek járó minősítést.

 

A Valeo magyarországi gyára Veszprémben található, ahol 1998 óta gyártja vezető gépjárműgyártó partnerei számára elektronikai komponenseinek egyre szélesebb skáláját, köztük szenzorokat, kamera rendszereket, head – up display-t, indító kulcsot.

Veszprémi üzemünk az elmúlt években óriási növekedésen esett át. Míg 2013-ban létszámunk az ezer főt sem érte el, 2017-ben már több mint 2000 munkatárs választott bennünket, akik közül közel 200 munkatársat kutatás-fejlesztés központunkban foglalkoztatunk. A Gazdasági életben való jelenlétünk fontosságát az is tükrözi, hogy Magyarországon a legjelentősebb 50 termelő vállalat egyikeként jegyeznek bennünket.

 

Miért válaszd a Valeo-t?

·         Mert olyan termékeket gyártunk és fejlesztünk, ami az autózást biztonságosabbá teszi és ilyen célért dolgozni jó.

·         Mert mi egymás támogatásával, egy nagyszerű közösség tagjaként érünk el sikereket.

·         Mert a kitartó és lelkiismeretes munka nálunk meghozza a gyümölcsét.

·         Mert a Valeo-ban a folyamatokkal és a termékekkel együtt te is fejlődsz.

·         Mert a Bakony és a Balaton közelsége miatt itt nem csak dolgozni, de élni is jó.

 

Ha érdekel az autóipar és részese szeretnél lenni már ma a jövő technológiájának, akkor köztünk a helyed!

 

Látogass el a valeo.hu /karrier oldalunkra és találd meg álmaid állását nálunk. Műszaki, logisztikai, HR, pénzügyi területen pályakezdő és tapasztalt munkatársak jelentkezésére egyaránt számítunk, jellemzően legalább középfokú angol nyelvismerettel.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017