Vodafone

Cégünkről

Fő működési terület: Telekommunikációs

Honlap: http://www.vodafone.hu/karrier


Cégismertető

Vodafone Magyarország Zrt.

A Vodafone a világ egyik vezető mobilkommunikációs szolgáltatójaként öt kontinens 26 országában van jelen. A cég 57 partnerhálózattal rendelkezik, és több mint 461 millió ügyfélnek szolgáltat szerte a világon.

A hazai piacon 1999 óta jelenlévő Vodafone Magyarország portfóliójában a mobilkommunikációs, mobilinternetes és szélessávú adatszolgáltatások lakossági és üzleti felhasználók számára egyaránt megtalálhatók. A budapesti központ, a miskolci ügyfélszolgálat és az ország számos pontján található márkaüzletek közel 1700 főt foglalkoztatnak, ami a Vodafone Shared Services Budapesttel és partnerüzleteink munkatársaival együtt megközelíti a 4000 főt.

Az indulás óta a mobilkommunikációs technológia az okostelefonok megjelenésével hatalmas átalakuláson ment át, a fejlődés és innováció az IT-telekommunikációs iparágban pedig azóta is töretlen.

Az M2M (machine-to-machine, azaz gépek közötti kommunikáció) technológia rugalmasságából adódóan elképesztő lehetőségeket hordoz magában, teret adva a kreativitásnak és az innovációnak. Büszkék vagyunk arra, hogy az amerikai Gartner informatikai és távközlési vállalat “Magic Quadrant” felmérése alapján a Vodafone vezető az M2M kommunikációs szolgáltatások piacán.

Tevékenységünk középpontjában azonban továbbra is az ember áll. Sikerességünket ügyfeleink elégedettsége biztosítja, ezért olyan vállalati kultúrát építünk, amely úgy alakítja munkánkat, hogy minden pillanatban érezhető legyen az ügyfelek iránti törődés.

Hosszú távú sikereinket viszont csak úgy tudjuk biztosítani, ha munkatársaink is a megfelelő képességekkel, elköteleződéssel és lelkesedéssel rendelkeznek a munkájuk iránt.

Célunk, hogy a legjobb embereket vonzzuk a vállalathoz, őket folyamatosan képezzük és megtartsuk azáltal, hogy befogadó és motiváló munkakörnyezetet alakítunk ki, ahol elismerjük és fejlesztjük a tehetségüket.

 

A jelenleg még a felsőoktatásban tanulók számára a Curiosity gyakornoki programunk biztosítja a tanulmányaik melletti tapasztalatszerzést, a legtehetségesebb friss diplomások pedig a vezető utánpótlás Discover Programunkban kezdhetik meg pályafutásukat gazdasági, pénzügyi, HR vagy technológiai területen.

A már tapasztaltabb munkavállalók lakossági, vállalati üzletágban, pénzügyi, műszaki és technológiai területen helyezkedhetnek el, valamint HR és a külső kapcsolatok részlegén is megtalálhatják a számukra megfelelő pozíciót.

 

Vodafone Shared Services Budapest

Vodafone Shared Services Budapest (VSS Budapest) operates since 2007 as the local shared service center of the worldwide known brand.  We support our partners in financial, accounting, IT, sales, HR, commercial and supply chain management areas.

Who are we looking for?

Fresh graduates and experienced professionals, leaders and experts, interns and employees with multilingual knowledge - we offer international career opportunities on every level. Our colleagues mainly have a university background from the area of economics, commerce and information technology. We have more than 100 open positions for you to join our team, for more information on these, please visit our Careers website at vodafone.hu/vssbudapest!

What can you expect during the recruitment process?

CVs uploaded to our career page are constantly monitored by our recruiter colleagues, and the candidates who are considered to be the best will be invited to a personal interview after a brief phone screening. Depending on the position, candidates can also expect a situational test or a project work to prepare at home. As an international service provider we put a big emphasis on command of languages: an intermediate level English knowledge is required for all of our positions, and we test it during the selection process.  We are also looking for colleagues who speak German, Dutch, Spanish, or Italian besides English.

Values of Vodafone Shared Services Budapest:

·         Multicultural, youthful team from over 30 nationalities

·         Modern, ergonomic “open office” environmenton a frequented site of Budapest

·         We constantly develop our peoplewith trainings fit to their profession and skills

·         We support internal mobilityto help you get familiar with different fields and scope of activities, to gain experience in several aspects

·         We recognize your resultsand always give feedback

·         We offer a competitive benefit packagewith bonus and cafeteria

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017