ZF Hungária Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: Sebességváltó gyártás

Foglalkoztatottak száma: 1068 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 33%

Honlap: http://www.zf.com/hu


Cégismertető

ZF HUNGÁRIA KFT.

Anyavállalatunk, a német ZF Friedrichshafen AG a világ legnagyobb járműipari vállalatai közé tartozik, több termékcsaládjával is a globális értékesítési lista első helyét foglalja el. Jelenleg öt földrészen, 40 országban, 230 fejlesztéssel, gyártással és szervizeléssel foglalkozó telephelyet működtet, és összesen mintegy 240 ezer embert foglalkoztat.

A technológiai fejlesztések középpontjában jelenleg az autonóm járművek intelligens szerkezeti egységeinek kifejlesztése áll, amelyekkel a ZF beszállítóként a közúti balesetek számának jelentős csökkentéséhez, és a járművek károsanyag-kibocsátásának mérsékléséhez kíván hozzájárulni.

 

MAGYARORSZÁGRÓL A VILÁGPIACRA, A LEGMODERNEBB TECHNOLÓGIÁVAL!

 

Az egri székhelyű telephelyünk, a ZF Hungária Kft. manuális, automatizált és automata sebességváltókat gyárt a világpiacra. Termékeinket többek között a Renault, Volvo, Iveco, MAN, Leyland, és a Volkswagen számára értékesítjük. Vevőink teherautókba, buszokba, és kis haszongépjárművekbe építik be ezeket.

Jelenleg zajlik egy nagyberuházás keretében a vállalat automataváltó-gyártó üzemének felépítése és a termelés beindítása. Ezzel közel 800 új munkahelyet teremtünk, és megtöbbszörözzük a ZFH éves bevételét. ZF 8HP típusú automata sebességváltóinkat 2018 nyár végétől gyártjuk Egerben, amelyeket személygépkocsikba szerelnek be vevőink. Az első üzleti partnerünk az Audi: a cég a Q5-ös terepjárók új generációjába építi majd be az általunk készített sebességváltókat.

 

TÉGED KERESÜNK!

 

Várunk pályakezdő és tapasztalt gépészmérnököket, minőségbiztosítási szakembereket, stratégiai beszerzőket, logisztikusakat és nem utolsó sorban szerelő- operátorokat! Olyan új munkatársakra számítunk, akik számára természetes az együttműködés, a jól szervezett munkamegosztás, a munkahely iránti elkötelezettség, akiket inspirál, ha jól képzett kollégákkal dolgozhatnak együtt érdekes feladatokon. Munkatársaink globális fejlesztési, termelési, értékesítési és üzletfejlesztési projektekben is részt vesznek.

 

Egerben és Budapesten működik az IT Center Hungary fejlesztői központunk, amely a ZF üzleti igényeinek megfelelő informatikai alkalmazásokat támogató területe. 2018-tól folyamatosan mintegy száz új informatikust, programozót, SAP-fejlesztőt és tanácsadót veszünk fel a két irodánkhoz, hogy a konszern igényeknek megfelelő szinten tudunk fejleszteni, karbantartani a hatékony és megbízható alkalmazásokat.

 

ATTRAKTÍV JUTTATÁSOK A ZF HUNGÁRIA KFT.-NÉL!

 

A ZF Hungáriánál minden feltételt biztosítunk kollégáink számára a hatékony és eredményes munkavégzéshez. A versenyképes fizetéseket egy széles juttatási csomag egészíti ki, a prémiumtól az ingyenes sportolási lehetőségekig, amelyek között az úszás, a tenisz, a fallabda, a fitnesz-programok is megtalálhatóak. Kisgyermekes munkatársaink nagyra értékelik, hogy saját óvodát is működtetünk telephelyünkön, amely nyitvatartásával igazodik a vállalat és a kollégák életritmusához. 2016-ban vállalatunk elnyerte a Családbarát Munkahely címet.

 

LÉPJ KAPCSOLATBA VELÜNK!

 

Szívesen fogadjuk pályakezdők, tapasztalt szakemberek, gyakornokok és diplomamunkát készítők jelentkezését!

Ha szeretnél egy dinamikusan fejlődő vállalatnál dolgozni és széleskörű szakmai tapasztalatra szert tenni, akkor várjuk magyar, vagy idegen nyelvű önéletrajzodat e-mailbe az allaspalyazatzfh@zf.com email címre!

 

 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017