ZF Hungária Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: Manuális és automatizált sebességváltók gyártása és fejlesztése

Foglalkoztatottak száma: 925 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 25%

Honlap: http://www.zf.com/hu


Cégismertető

ZF Hungária Kft.

 

Lediplomáztál? Állást keresel? Van állásod, de szeretnél továbbfejlődni? Akkor várunk a ZF Hungária Kft.-hez, a ZF AG járműipari konszern magyarországi vállalatánál, ahol minden nap izgalmas szakmai kihívások elé állítunk téged.

 

Magyarországról a világpiacra? IGEN!

 

Manuális és automatizált sebességváltók Magyarországról a világpiacra: ezt nyújtja vevőinek a ZF Hungária Kft. Az immár 21 éve működő egri telephelyünkön gyártott, világszínvonalú termékeinket többek között a Renault, Volvo, Iveco, MAN, Leyland, és a Volkswagen számára értékesítjük. Vevőink teherautókba, buszokba, és kis haszonjárművekbe építik be ezeket. 2017 januárja óta Egerben végezzük a haszonjármű-váltóinkhoz rendelt intarderek összeszerelését is.

Anyavállalatunk, a német ZF Friedrichshafen AG a világ legnagyobb járműipari vállalatai közé tartozik, több termékcsaládjával is a globális értékesítési lista első helyét foglalja el. Jelenleg öt földrészen, 40 országban 230 fejlesztéssel, gyártással és szervizeléssel foglalkozó telephelyet működtet, közel 138.000 munkatárssal.

 

Az új projekt? 8 fokozatra váltunk!

 

 

2017 tavaszán indult el az a nagyszabású fejlesztési projekt, aminek eredményeként 2018 második felétől már személygépkocsikba szerelhető 8HP automataváltók is készülnek majd a ZF Hungáriánál. A 8HP váltócsalád a ZF egyik sikerterméke, amelyet az Audi Q5-ös és Q7-es gépjárművekbe, az amerikai Chrysler Jeep Wrangler terepjáróiba illetve a Dodge RAM pickupokba kerülnek majd beépítésre. Az új üzletágnak köszönhetően a vállalat megduplázza termelését, forgalmát, és alkalmazotti létszámát, és tovább bővíti magyarországi beszállítói körét is.

 

 

A technológia? A LEGKORSZERŰBB!

 

A váltókhoz szükséges alkatrészek egy részét, elsősorban a fogaskerekeket és a tengelyeket mi magunk állítjuk elő, Junker, Samputensili, KAPP, Liebherr, Pfauter félautomata megmunkáló központokkal, Siemens vezérlésű CNC megmunkáló gépekkel. Hőkezelésüket saját hőkezelő üzemünkben végezzük, Aichelin gyártmányú tolókemencékben. Kártyás azonosító rendszerrel biztosítjuk, hogy próbapaddal egybeépített szerelősorainkon az egyes szerelési folyamatokat csak az arra kiképzett dolgozók végezhessék. A termelési területek kiszolgálása robotizált logisztikai központunkból történik.

 

Kit keresünk? TÉGED!

 

IT,-gazdasági szakember, gépészmérnök, vagy talán karbantartó mérnök vagy? Esetleg stratégiai beszerző? Talán szerelő, minőségellenőr, vagy operátor? Akkor feltétlen várjuk jelentkezésed!

Nemzetközi karrierlehetőségeket is kínálunk! Munkatársaink globális fejlesztési, termelési, értékesítési és üzletfejlesztési projektekben vesznek részt. Egerben és Budapesten működik Alkalmazásfejlesztő központunk, amely magas minőségű, hatékony szolgáltatásokat nyújt HR, FI, QM, EDI, automatizálási és mérnöki területeken. A csapat létszámát évről-évre bővíteni fogjuk. Beszerzési osztályunk több részlege „shared service” feladatokkal kapcsolódik a konszern beszerzési területéhez. Nemzetközi projektekben vesznek részt a Mérnökközpont és a ZF Szerviz magyarországi munkatársai is.

 

A juttatások? SZÉLESKÖRŰEK!

 

A ZF Hungáriánál minden feltételt biztosítunk kollégáink számára a hatékony és eredményes munkavégzéshez. 2016-ban a ZF Hungária elnyerte a Családbarát Vállalat címet.

Mit nyújtunk a versenyképes fizetésen felül?

• Teljesítményhez igazodó prémiumot

• Év végi jutalmat

• Nyelvtanfolyamokat és szakmai képzéseket

• Önkéntes nyugdíj- és egészségpénztári hozzájárulást

• Kedvezményes étkezési lehetőséget a vállalat éttermében

• Utazási költségtérítést

• Vállalati óvodát

• Orvosi ellátást

• Iskolakezdési támogatást

• Széleskörű sportolási lehetőségeket

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2015