Zoltek Zrt.

Cégünkről

Fő működési terület: Szénszál és kompozit gyártás, értékesítés

Foglalkoztatottak száma: 1300 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 13%

Honlap: http://www.zoltek.com és www.toray.com


Cégismertető

Vállalatunkról

 

Biztosan vannak olyanok, akik tudják, hogy hol van a kapcsolódási pont a dániai tengerparti szélturbinák, a Ferihegyen landoló repülőgépek, a BMW i3 és i8 autói valamint londoni olimpia aranyérmes kajakosainak evezőlapátja között. Igen, mindegyikben alkalmaznak karbon szálas technológiát. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy Európa legnagyobb szénszálgyártó üzeme – a Zoltek Zrt. - Komárom-Esztergom megyében található.

A Zoltek Companies, Inc. (www.zoltek.com) a japán Toray Group (www.toray.com) tagja, amely több mint 50 000 embert foglalkoztat világszerte. A magyarországi Zoltek Zrt. vállalatcsoportunk európai termelő üzeme, mely Budapesttől kb. 50 km-re, Nyergesújfalun található. 1300 fős gyárunk – a Toray  Group világpiaci szerepe, mérete által megerősített háttérrel maga mögött – jelenleg is folyamatosan növeli gyártási kapacitását.

 

Várjuk jelentkezésed, ha

 

  • gépész-, vegyész-, villamos-, építő-, építész-, -épületgépész mérnök végzettséggel rendelkezel,
  • illetve mérnöki területeken keresel szakmai gyakorlatot, 
  • legalább középfokú az angol nyelvtudásod,
  • szakmai kihívásokra, fejlődési lehetőségekre nyitott vagy, továbbá
  • dinamikus, nemzetközi környezetben, önállóan és csapatban is megállod a helyed!

 

A Zolteknél érdekes feladatokat, kihívásokat, fejlődési lehetőséget, dinamikus nemzetközi környezetet, és versenyképes jövedelmet kínálunk.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet és részese szeretnél lenni egy innovatív, iparágát vezető cég sikerének, várjuk jelentkezésedet standunknál, vagy magyar és angol nyelvű önéletrajz megküldésével az alábbi e-mail címen:karrier@zoltek.hu

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017