Balabit a One Identity Business

Cégünkről

Fő működési terület: IT biztonsági szoftverfejlesztés

Foglalkoztatottak száma: 240 fő

Honlap: http://balabit.com


Cégismertető

Hogy mi a Balabit? Zseniális és elhivatott emberek által összegyűjtött tudás és tapasztalat, ahol a kocka poénokon is tudunk nevetni. Egy izgalmas munkahely, ahol a kérdéseidre választ, ötleteidre, munkádra feedbacket kapsz. Ahol a feladat rabul ejt, mint egy jó sorozat vagy egy izgalmas játék. És nem utolsó sorban a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalata, körülbelül egymillió open source felhasználóval a világ valamennyi kontinensén.

A Balabit élvonalbeli megoldásokat fejleszt a magas jogosultságú felhasználók monitorozása, szokatlan viselkedésminták elemzése, valamint a loggyűjtés és -tárolás területén. Innovatív technológiáival a külső és belső fenyegetések megelőzésében, valamint az IT-biztonsági és megfelelőségi előírások betartásában támogatja ügyfeleit. A nyílt forráskódú közösség elkötelezett tagjaként a vállalat megoldásai minden főbb platformot támogatnak az összetett és heterogén IT rendszerekben, fizikai, virtuális és felhő alapú környezetekben egyaránt.

 2000-ben alapított Balabitet 2018. januárjában felvásárolta az amerikai székhellyel rendelkező One Identity a Quest csoport független divíziója. Így a One Identity IAM és a Balabit PAM megoldások integrálásával a globális piac egyik legütőképesebb portfólióját alkotják.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017