NOKIA

Cégünkről

Fő működési terület: telekommunikáció

Honlap: http://nokia.com


Cégismertető

Nokia – a világunkat összekötő technológiákat alkotunk

A Nokiánál több, mint 2200-an dolgozunk Budapesten, és folyamatosan növekszünk. Nálunk működik az ország egyik legnagyobb ICT kutatás-fejlesztési központja és a világhírű Nokia Bell Labs egyik kutató központja is Budapesten található. A Nokia 5G fejlesztéseinek központja Magyarországon van, de az itt folyó K+F tevékenység a Nokia egyéb, 3G és 4G hálózathoz kapcsolódó fejlesztéseire is fókuszál. Mindezek mellett Magyarországon van a Nokia legnagyobb pénzügyi központja, egy globális beszerzési szervezet, az Európáért felelős toborzási csapat, valamint egy szintén globális funkciókat ellátó marketing és kommunikációs szervezet. Mindegyik team nagyban hozzájárul a Nokia világszerte elismert sikereihez.

A Nokia immár 3 éve nyeri el az ország legintelligensebb vállalata címet a Mensa HungarIQa mérései alapján és 2017-ben elnyertük a családbarát munkahely címet is a Humán Erőforrások Minisztériumától.

Vadonatúj irodánk a Corvin negyed szívében található. Modern, vidám berendezésével és világszínvonalú felszereltségével mindenki számára kellemes hangulatot teremt a munkához. Az épületben szauna és edzőterem szolgálja az egészséges életmódot, valamint óvoda és baba-barát iroda könnyíti meg családos kollégáink életét. Nem véletlen, hogy a Glassdoor.com-on elérhető nyilvános eredmények szerint a Nokia magyarországi munkavállalói (5-ös skálán) 4,4 átlagra értékelik a munka-magánélet egyensúlyát, amely nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőnek számít.

nokia.com

www.facebook.com/nokiahungary

nokia.ly/openpositions

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017