Citi

Cégünkről

Fő működési terület: Szolgáltató Központ

Foglalkoztatottak száma: 1600 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 90%

Honlap: http://https://jobs.citi.com/


Cégismertető

A Citi Szolgáltató Központ (CSC) 2005 októberében alakult meg. Célja, hogy a bank saját belső, globális üzleti tevékenységét támogassa; IT, pénzügyi és belső adatfeldolgozó funkciók is kerültek a Centerbe.

Minden munkatársunk számára a külső és belső továbbképzési lehetőségek széles skáláját kínáljuk. A CSC intenzív növekedése miatt mindenki számára egyedülálló karrierlehetőséget kínálunk egy nemzetközi, multikulturális csapatban. A Citi Szolgáltató Központ 2008-ban elnyerte a „Legjobb női munkahely" díjat. Különös gondot fordítunk a diverzitás biztosítására: dolgozóink 22 különböző országból érkeztek budapesti központunkba.

Ebben a színes, soknyelvű környezetben megbecsüljük egymást – keressük és kihasználjuk az emberek és a nézőpontok sokszínűségét. Kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolatok és partneri viszonyok kialakítására törekszünk. Hiszünk abban, hogy a legértékesebb eszközünk az itt dolgozó emberek közössége és az ebbe történő befektetés kölcsönösen gyümölcsöző úgy a Citi, mint munkatársaink számára.

http://citibank.com/emeaservicecenter/hungary/ _ http://jobs.citi.com      

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017