Flex

Cégünkről

Fő működési terület: Zalaegerszeg-Sárvár-Tab-Budapest-Gyál-Páty

Foglalkoztatottak száma: 10 000 fő

Honlap: http://www.flex.com


Cégismertető

A Flexnél az embereket és a tudományos, technikai fejlesztéseket összekapcsoló intelligens termékeket tervezünk, gyártunk.

Cégünknél világviszonylatban naponta több mint 200 000 munkavállaló dolgozik azon, hogy a vezető márkák leginnovatívabb termékeit állítsák elő. Magyarországon 6 helyszínen- Zalaegerszegen, Sárváron, Tabon, valamint Budapesten, Pátyon és Gyálon- közel 10.000 munkavállalót foglalkoztatunk.

Az ötlettől a megvalósításig komplex szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleink számára: megrendelőinkkel a kezdeti elképzeléseiktől a tervezésen, a gyártáson és a logisztikai tevékenységen át egészen a termékek értékesítés utáni szervizeléséig együtt munkálkodunk a közös sikerért. Sketch to scale™ megoldásainkkal a gyorsaságot és a hatékonyságot biztosítjuk számukra a piaci kihívásokhoz való alkalmazkodáshoz, termékeik teljes életciklusán át.

Amit kínálunk:

A Flexnél lehetőséged nyílik tehetséged kibontakoztatására, tucatnyi iparágban dolgozhatsz a legmodernebb termékeken. Olyan csapat tagja lehetsz, amely arra törekszik, hogy minden nappal jobbá váljon. Támogatjuk a nyílt és őszinte kommunikációt, és egy olyan közösség építését, amely segíti tagjait a siker elérésében. Professzionális, modern munkakörnyezetben kínálunk lehetőséget képességeid fejlesztésére, ambiciózus kollégáinknak előrelépési lehetőséget biztosítunk.

Akiket keresünk:

Olyan lelkes, előre tekintő munkavállalókat keresünk, akik szívesen dolgoznának a legújabb technológiákkal. Tevékenységi körünk sokszínűségének köszönhetően változatos pozíciókat kínálunk elsősorban mérnöki és műszaki területen, de számos egyéb területen is várjuk jelentkezéseteket (informatika, adminisztráció, beszerzés, logisztika, HR, pénzügy).

 

Bővebb információ: talent@flex.com e-mail címen vagy a www.flex.com weboldalon

Keress minket Facebookon: Flex Hungary

Nyitott állásajánlataink: flex.com/hu

 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017