Gamma Digital Fejlesztő és Szolgáltató Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: Ipari automatizálás

Foglalkoztatottak száma: 140 fő fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 95%

Honlap: http://www.gammadigital.hu


Cégismertető

A Gamma Digital Kft. a legmagasabb szintű ipari automatizálással, szabályozástechnikával, rendszerintegrációval foglalkozó, magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk ipari, műszaki, egyedi szoftver, hardver és berendezés fejlesztés valamint komplex irányítástechnikai projektek lebonyolítása. Szoftverfejlesztő mérnökeink, projektvezetõink, programozóink, villamosmérnökeink itthon és a világ számtalan pontján bizonyították szakmai felkészültségüket, rátermettségüket, problémamegoldó képességüket.

Több tucatnyi hazai és nemzetközi vállalatból, kutatási és felsőoktatási intézményből álló kapcsolatrendszerünk biztosítja, hogy a világ ipari automatizációjának legfontosabb verőerein folyamatosan rajta tarthatjuk kezünket. Igyekszünk a legmodernebb, leginnovatívabb megoldásokat, leghatékonyabb termelésirányítási rendszereket nyújtani megrendelőinknek. Mert az egyre gyorsabban változó világban csak a megújulásra, az innovációra képes rugalmas és dinamikus vállalkozásoknak van esélyük a sikerre.

Érdekel az ipari automatizálás? Szeretnél iparági környezetben programozni? Részt vennél olyan projektben, amely során új autók gördülnek le a szalag végén? Irányítanál automata targoncákat vagy inkább programoznál robotot? Nem ismeretlen szavak számodra a PLC, SCADA, RFID, ZigBee, MES, AGV és társaik?

Szakmai Gyakorlat? Önálló labor? Diplomaírás (BSC, MSC)?

Örömmel dolgoznál főállásban az autóiparban, a gyógyszeriparban, a kozmetikai- és vegyiparban, esetleg az energetikában vagy az élelmiszeriparban?

Jelentkezz nálunk! 

 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017