Continental Automotive Hungary Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: autóipari beszállító

Foglalkoztatottak száma: 3700 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 30%

Honlap: http://www.continental-karrier.hu


Cégismertető

A Continental AG a világ egyik vezető autóipari beszállítója, hazánkban 5 vállalatánál több mint 6300 főt foglalkoztat. Legnagyobb hazai vállalata a  Continental Automotive Hungary Kft. két gyárral, innovációs központtal és tesztpályával meghatározó szerepet tölt be a vállalatcsoport életében.

Budapesti gyárunk termékpalettáján többek között fékrendszerek, komfort- és karosszéria-elektronikák, hibrid meghajtó rendszerek elektronikai vezérlőegységei és elektromos kormányzás rásegítő elektronikák szerepelnek. Veszprémben az elektronikus fékrendszerek komponenseinek gyártása mellett, az Innovációs Központban és a Tesztpályán összesen 2200 munkatársat foglalkoztatunk, közöttük több mint 500 szoftver- és szenzorfejlesztő mérnököt, akik az elektronikus vezérlésű fékrendszerek - ABS, ESC - és azok komponenseinek fejlesztésén és tesztelésén dolgoznak.

Egy világszinten elismert, nagy múltú német cég biztonságos háttere és szakmai tudásbázisa áll mögöttünk, amellyel hosszú távú karrierlehetőséget, kihívásokkal teli feladatokat, versenyképes és teljesítmény arányos jövedelmet kínálunk!

A Pannon Egyetemen, a Continental támogatásával, 2010-ben Járműrendszer-technikai mesterképzés indult. (http://felvi.mk.uni-pannon.hu/jarmu)

Tudj meg rólunk Többet! Csatlakozz Te is a Continental csapatához! 

 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017