Thales

Cégünkről

Fő működési terület: IT, Vasúti biztosító- és jelzőberendezések fejlesztése és telepítése

Foglalkoztatottak száma: 40 fő fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 100%

Honlap: http://www.thalesgroup.com/austria


Cégismertető

A Thalesről

A Thales világszerte piacvezető technológiai vállalatcsoport a repülés, űrtechnika, közlekedés, védelem és biztonság területén. A csoport 56 országban mintegy 65 000 munkatárssal dolgozik. A Thales csoport 25 000 mérnöke és kutatója biztosítja olyan termékek, rendszerek és szolgáltatások kialakítását, tervezését és telepítését, amelyek a legösszetettebb biztonsági elvárásokat is teljesítik. A Thales nemzetközi jelenléttel és számos helyi képviselettel bír, amelyek lehetővé teszik a partnerkapcsolat alapú együttműködést. www.thalesgroup.com

 

Kövessen minket a Twitteren: @ThalesPress

 

A Thales Ausztriában

A Thales Austria a vállalatcsoport teljes termék- és szolgáltatáspalettájának ausztriai képviseletén kívül a közeli országokkal (Bulgária, Magyarország, Szlovákia, Csehország, Szlovénia, Makedónia, Horvátország, Szerbia és Albánia) tartott kapcsolatért is felelős.

Jelenleg a Thales Ausztria több mint 350 munkavállalóval rendelkezik, az éves árbevétel meghaladja a 90 millió eurót. Ezzel a vállalat, az alvállalkozókkal és beszállítókkal együtt, sok száz magasan képzett ember munkájáról gondoskodik.

 

A Thales Magyarországon

A folyamatosan fejlődő Thales Rail Signalling Solutions Kft több mint 20 éve vesz részt a magyar közlekedés fejlesztésében, modernizálásában. Több mint 40 magasan képzett, diplomás munkatárs dolgozik a Thales csoport magyarországi projektjeinek lebonyolításán, támogatásán.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017