ALLWIN Informatika Kft.

Cégünkről

Foglalkoztatottak száma: 38 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 90%

Honlap: http://www.allwin.hu


Cégismertető

#ALLWININFORMATIKA Mi vagyunk az ALLWIN. Hazai és (egyre növekvő számú) nemzetközi megbízóink részére egyedi szoftvermegoldásokat készítünk. 10 éve azon az elven dolgozunk, hogy mindazok, akik kapcsolatba kerülnek velünk, nyertesnek érezzék magukat. Profi kollégáink a hét 5 napjában - legtöbben teljes munkaidőben - azon munkálkodnak, hogy minél magasabb színvonalon, optimális időráfordítással teljesítsék ügyfeleink speciális igényeit. .NET fejlesztői környezetben, agilis módszertannal fejlesztünk webportálokat, egyedi szoftvereket és e-commerce rendszereket. JIRA-t, Git-et és SharePointot használunk.

 

#BESTWORKINGPLACE Szeretnénk, hogy minden nálunk dolgozó munkatárs érezze magát otthon. Ehhez fantasztikusan felszerelt lakásirodáink járulnak hozzá, melyek csapatok szerint különülnek el 270 m-es sugárban a 11. kerület szívében, az egyetem mellett. Fejlesztőink dupla monitort, egyedileg állítható széket, lábtartót és minden egyéb kiegészítőt kapnak, ami kényelmüket szolgálja. Irodavezetőnk gondoskodik arról, hogy friss gyümölcs, rágcsálnivaló, kávé, tea, tej, kakaó és ásványvíz is mindig legyen a konyhában. A csocsóasztalunkat is szoktuk használni, szeretünk pókerezni és squash-olni is eljárunk közösen. Évente kétszer elvonulunk 3 napra kikapcsolódni, és minden hónap második csütörtöke is a csapatépítésről szól nálunk.

 

#MINKETKERESEL Ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol: - beleszólhatsz a cég sorsába - szakmai fejlődésedet képzésekkel támogatjuk - lehetőség szerint örömmel kipróbálod a legújabb technológiák használatát - mersz segítséget kérni, és el is fogadod azt - a visszajelzés adása és kapása rendszeres, ezzel segítve kollégáink fejlődését - papucsban és macinaciban is végezheted a munkád - van házon belüli angoltanárnő, hogy gördülékenyen kommunikálhass külföldi partnereinkkel is - a képességeidhez mért feladatokat kapsz, hogy kicsit mindig fájjon ;)

 

#JELENTKEZZ Kiválasztási folyamatunk első lépéseként kérünk szépen tőled egy friss önéletrajzot a job@allwin.hu címre. Tárgy: BME_181. Amint ezt elolvastuk, felkeresünk telefonon, hogy egyeztessünk a személyes találkozóval kapcsolatban. Az interjúra megkérünk, hogy hozz magaddal egy olyan munkát, amit szívesen bemutatsz nekünk. Ez segít nekünk abban, hogy milyen lehetőséget tudunk kínálni neked. Vezető fejlesztőink közreműködésével bemutatjuk neked cégünket és projektjeinket, majd szakmai és személyes kérdésekkel szeretnénk veled is jobban megismerkedni. Utolsó lépésként pedig igyekszünk mihamarabb visszajelezni neked az interjú eredményéről.

 

További információkért, és betekintésért jelenleg futó projektjeinkbe, gyere el nyílt napunkra március 28-án 16:30-tól!

Regisztráció: http://www.allwin.hu/hu/tavaszi-szoftverfejlesztoi-nyilt-nap

 

#GYERE!VÁRUNK!

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017