LATEREX Építő Zrt.

Cégünkről

Fő működési terület: építőipari generálkivitelezés, ingatlanfejlesztés, létesítménygazdálkodás

Foglalkoztatottak száma: 200 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 70%

Honlap: http://www.laterex.hu


Cégismertető

Társaságunk, a Laterex Építő Zrt. több évtizedes felhalmozott építőipari tapasztalattal rendelkező tulajdonosi körrel és elhivatott szakember gárdával rendelkezik. Tevékenységünk felöleli a magasépítési iparág valamennyi területét. Az elmúlt évek során jelentős értékben építettünk ipari, kereskedelmi, lakó, egészségügyi és közösségi épületeket, illetve számos komplex felújítási, átalakítási feladatot valósítottunk meg, a kor követelményeinek és adott esetben a műemlék épületek sajátosságainak megfelelően.

 

Megrendelőink között magáncégek és közületek egyaránt megtalálhatóak. Elégedettségüket számos ismételt megkeresés, pályázati felhívás tanúsítja. Tevékenységünket országos szintűen, kiváló szervezettséggel és mobilitással végezzük.

 

Komplex minőségirányítási rendszerünk (ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 50001) a társaság minden területét érinti, ezáltal biztosítja az általunk nyújtott szolgáltatás színvonalát, valamint az évek alatt kialakult kölcsönös bizalmi kapcsolatot megrendelőinkkel és alvállalkozóinkkal.

 

Társaságunk, dinamikus fejlődésének köszönhetően az elmúlt években széleskörű ismertségnek és elismertségnek örvendő vállalkozássá fejlődött. Célunk, hogy ezt a dinamizmust fenntartva, munkánkkal olyan maradandó, minőségi építészeti megoldások valósuljanak meg, melyek hozzájárulhatnak az épített környezet minőségének javulásához és élhetőbbé tételéhez.

 

A kivitelezési tevékenységen túl létesítménygazdálkodási, illetve ingatlan üzemeltetési üzletágunk is évek óta töretlenül fejlődik. Referenciáink között tudhatunk számos közintézményt és a magánszektorban működő iroda- és kereskedelmi komplexumot is.

 

E mellett a jövőben ingatlanfejlesztési üzletágunkra is nagy hangsúlyt kívánunk fektetni.

 

A fenti célok megvalósításához keressük új mérnök kollégáinkat előkészítési- és kivitelezési területre, illetve szívesen fogadunk 3. és 4. évfolyamos hallgatókat szakmai gyakorlatra.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017