MAHLE Compressors Hungary Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: gépjárműalkatrész gyártás

Foglalkoztatottak száma: 1000 fő

Honlap: http://www.mahle.com


Cégismertető

MAHLE termékek a világ minden második járművében

 

A MAHLE Compressors Hungary a nemzetközi MAHLE csoport tagja, a vezető autómárkák kulcsfontosságú partnere. Belső égésű motorokhoz és a kapcsolódó berendezésekhez kínált termékeivel, illetve elektromos járművekhez fejlesztett megoldásaival - a motorrendszerektől és komponensektől kezdve a szűrési megoldásokig és termálmenedzsmentig - az erőátvitel és a légkondicionáló technológia minden kulcsfontosságú területén jelen van. Az 1920 óta működő, stuttgarti központú német cég által gyártott alkatrészeket és rendszereket a közúti közlekedés járművei mellett a helyhez kötött berendezéseknél, mozgó gépeknél, valamint a vasúti, tengeri és légi közlekedési járművekben is egyaránt fontos szerepet játszanak.

 

A világ útjain futó minden második járműben a MAHLE termékei működnek. A MAHLE stratégiai célja, hogy élenjáró technológiai színvonala, elkötelezettsége és ereje révén a hatékony mobilitás elősegítésének kulcsfontosságú szereplője legyen a jövőben is. A cég több mint 30 országban 170 termelési helyszínen 75 000 munkatárssal van jelen, és 16 fejlesztési helyszínén több mint 5000 fejlesztőmérnök és technikus dolgozik. A cég 2017-ben - az előzetes számítások szerint mintegy 13 milliárd euró árbevételt ért el.

 

Balassagyarmat – kapu a világra

 

A balassagyarmati gyár története 2000-ben, zöldmezős beruházásként kezdődött, és innen lett 15 év alatt Európa egyik vezető klímakompresszor- gyártója. A MAHLE Compressors Hungary a legnépszerűbb autómárkák meghatározó beszállítója. A gyár 1000 munkavállalóval, 14 000 négyzetméteres gyártóüzemben, élenjáró technológiával termel. A MAHLE több évtizedes autóipari szaktudása és technológiai előnye biztos hátteret jelent a balassagyarmati gyár további fejlődéséhez, új vevők megszerzéséhez, illetve a foglalkoztatás további bővítéséhez is.

 

Harmóniában a közösséggel

 

A MAHLE Compressors Hungary a helyi közösség életminőség-javításának elkötelezett támogatója. A munkatársak a környéken élők mindennapjait segítő számos  tevékenység aktív kezdeményezői és résztvevői. Így többek között  gyermekjátszóterek építése, nyári gyermektáborok szervezése, oktatási intézmények támogatása, „tájsebészeti” önkéntes környezetvédelmi kezdeményezések és különböző rendszeres adománygyűjtési akciók kapcsán jelenik meg a MAHLE neve.

 

Munkahelyem a MAHLE

 

A cég Nógrád megye legnagyobb és az észak-magyarországi régió egyik vezető munkáltatója.

A cég versenyképes fizetést, kiemelkedő juttatásokat, speciális munkaerő-fejlesztési programot, nemzetközi karrier perspektívát, valamint tehetséggondozást kínál. A MAHLE arra törekszik, hogy minden munkatársának egyénre szabott feltétel- és lehetőségrendszert alakítson ki, erősítse a cég és munkatársai közötti partneri viszonyt, mindezzel pedig kiemelten kezelje a munka és a magánélet egyensúlyát.

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017