STRABAG Magyarország

Cégünkről

Fő működési terület: építőipar

Honlap: http://www.strabag.com


Cégismertető

A STRABAG Magyarország cégcsoport országos lefedettséggel, hazánk minden régiójában jelen van. Ezzel az adottsággal egyedülállóak vagyunk a magyar építőipari cégek között. Tevékenységünk az építőipar teljes vertikumát felöleli, az alapanyag bányászattól és gyártástól a magas-, mélyépítési és speciális mérnöki létesítmények kivitelezéséig.

Elsősorban építő- és építészmérnökök, építőtechnikusok, épületgépészeti és -villamossági szakemberek, valamint építőipari tapasztalattal rendelkező műszaki és gazdasági végzettségű munkatársakat várunk szervezetünkbe.

Cégünk gondoskodik munkatársai folyamatos képzéséről, szakmai fejlődéséről. Saját szervezésű és külső tanfolyamaink minden dolgozónk számára rendelkezésre állnak.

Kollégáinknak a legjobb minőségű munkaeszközöket biztosítjuk a legkorszerűbb technikával ötvözve, hogy mindenki a legjobbat hozhassa ki magából. Munkatársainknak lehetősége van a szakmán belüli kiteljesedésre. Cégünk átjárhatóságot biztosít a szervezeten belül a munkaterületek és munkanemek között egyaránt.

Várjuk jelentkezését, ha hosszú távú, biztos és változatos szakmai karrierben gondolkodik.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017