Egis Gyógyszergyár Zrt.

Cégünkről

Fő működési terület: gyógyszerkutatás, gyártás és értékesítés

Foglalkoztatottak száma: 3000 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 30%

Honlap: http://www.egis.hu


Cégismertető

Kik vagyunk?

Magyarország egyik vezető gyógyszergyára, amely 2013-ban ünnepelte alapításának századik évfordulóját. Az eltelt több mint egy évszázad során számtalanszor újult meg vállalatunk termékválasztéka, változott a működési formája és a neve. Ami azonban változatlan maradt, az vállalatunk elkötelezettsége a kiváló minőségű gyógyszerek kutatása, fejlesztése és gyártása iránt, melynek köszönhetően mára nem csupán Magyarország, hanem Közép-Kelet-Európa vezető gyógyszergyárainak egyikévé váltunk. A 22. legnagyobb magyarországi munkáltató vagyunk, hazánkban és külföldi kereskedelmi irodáinkban több mint 4000 főt foglalkoztatunk. Munkatársaink képzettsége messze meghaladja az országos átlagot, több mint fele diplomával rendelkezik. Készítményeink a világ mintegy 62 országában kaphatók, Magyarországon kívül 17 országban értékesítjük termékeinket Egis márkanéven leányvállalatainkon, illetve kereskedelmi képviseleteinken keresztül a világ legkülönbözőbb részein.  A 2016/2017. üzleti évben elért mintegy 157 milliárd forintos árbevételünk 77 százaléka exportból származik, de nyereségünk döntő hányadát magyarországi befektetésekre, fejlesztésekre fordítottuk. Regionális szinten is kiemelkedően sokat, évi 13 milliárd forintot költünk kutatásra és fejlesztésre. Gyógyszerfejlesztési sikereinket az elmúlt több mint két évtizedben kilenc alkalommal ismerték el innovációs díjjal, ebből 2012-ben a legnagyobb hazai elismerést, az Innovációs Nagydíjat vehettük át.

Kiket keresünk?

Lelkes, ambíciózus és tenni akaró fiatal munkavállalókat. Vállalatunk jövőbeli sikereinek kulcsa munkatársaink szakértelme, tapasztalata és rugalmassága. Olyan jól képzett, nyelveket beszélő pályakezdőket, tudományos fokozattal rendelkező munkatársakat, illetve szakmai gyakorlatra jelentkező diákokat keresünk, akik nyitottak a szakmai kihívást jelentő feladatokra, a megújulásra, a folyamatos tanulásra és fejlődésre.

Mit kínálunk?

Egy biztos munkatársi helyet az Egis csapatában. A munkavállalókkal szemben támasztott magas követelményekért cserébe a folyamatos szakmai előrelépés lehetőségét és versenyképes javadalmazást kínálunk. Támogatjuk a PhD-képzést, a szakirányú továbbképzéseken való részvételt. Változatos juttatásainkkal segítjük munkatársaink pihenését, kikapcsolódását és egészségmegőrzését.

Gyere és Te is dolgozz velünk!

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017