Knorr-Bremse Rail Systems Budapest

Cégünkről

Fő működési terület: vasúti fékrendszerek gyártása

Foglalkoztatottak száma: 1500 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 40%

Honlap: http://www.knorr-bremse.hu/


Cégismertető

Eredményeken alapuló bizalom

30 ország, 25 000 munkatárs és 2015-ben 6 milliárd eurós árbevétel. Az impozáns számok mögött szakmailag elhivatott, szenvedélyes emberek állnak. Ők a világ öt kontinensén foglalkoznak a piacvezető Knorr-Bremse vállalatnál vasúti szerelvény- és haszongépjármű-fékrendszerek megalkotásával, megálmodásával és megvalósításával. A céljuk pedig több mint egy évszázadon át a biztonságunk érdekében az, hogy a legmagasabb technológiai színvonalú fékrendszereket alkossanak.

Nap mint nap világszerte több mint egy milliárd ember helyezi bizalmát a Knorr-Bremse által gyártott fékrendszerekbe.

Világszínvonal Magyarországról

A 30 Knorr-Bremse ország kiemelt szereplője Magyarország. Budapest a vasúti fékrendszerek tervezésének és gyártásának a központja. A Knorr-Bremse Rail Systems Budapestnél több mint 1300 munkavállaló – köztük 500 mérnök – foglalkozik a high-tech vasúti fékrendszerek előállításával a tervezéstől kezdve a gyártásig. A társaság a magyarországi vasúti feldolgozóipar legnagyobb vállalata, hazánk egyik legnagyobb munkáltatója. 

Légy része a sikernek!

 

A Knorr-Bremse Rail Systems Budapest egy olyan hely, ahol támogató kollégákkal együtt kiemelkedő szakmai munkát végzünk és folyamatosan fejlődünk azért, hogy a legjobb minőséget állítsuk elő. Kapacitásunkat 2016-ban jelentősen bővítjük, biztos jövőt és vonzó juttatásokat kínálva dolgozóinknak. Ha szeretnél része lenni ennek a sikersztorinak, ha szeretnél tervezni, gyártani és szakmailag folyamatosan fejlődni a világ legnagyobb és legmodernebb vasúti fékrendszer gyártójánál, akkor itt a helyed. 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2015