KUKA Robotics Hungária Ipari Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: Ipari robotok vezérlésének a gyártása, tervezése, szoftverfejlesztés

Foglalkoztatottak száma: 1580 fő

Honlap: http://www.kuka.com


Cégismertető

Tervezd a jövődet velünk!

Amikor 1898-ban a németországi Augsburgban két német feltaláló (Johan Josef Keller és Jakob Knappich) megalapította a KUKA céget, még nem volt elképzelhető, hogy mára a világ egyik vezető ipari robotgyártó cégévé válik. A KUKA Robotics Hungária Magyarországon 1991 óta van jelen három, Romániában pedig egy telephellyel rendelkezik.

Miért pont a kukával tervezd a jövődet? A KUKA a robotika úttörője, minden területen alkalmazzák a cég termékeit és hazánkban a top cégek közé sorolható.

A cégnél garantált a nemzetközi környezet, anyacégünkkel szorosan együttműködve folyik a napi munka.

Hogy hol vagyunk és ott mit csinálunk, és Te hol tudnál elhelyezkedni?

Budapest

Érdekel a kódolás vagy szívesen lennél egy tudásközpont tagja? A modern szoftverfejlesztő központunk 1300 m2 -es területen, Budapesten a Dorottya Udvarban található. A budapesti irodában high-tech környezetben, Magyaroroszágon egyedülálló módon nyílik lehetőség robotok szoftverének a fejlesztésére és tesztelésére. A KUKA új, folyamatosan épülő tudásközpontja is itt található: ha több nyelven beszélsz és szeretnél több országgal kapcsolatba kerülni, érdekel az IT vagy a HR: itt a helyed!

Taksony

Érdekel a pénzügy vagy a mérnöki tervezés? Jelentkezz Taksonyba a KUKA hazai központjába! A Budapesttől alig 20 kilométerre található Pest megyei településen, Taksonyban van a cég adminisztratív központja, valamint itt található a KUKA hazai robot oktatóközpontja is. A taksonyi telephelyen a következő termelési és adminisztratív területekkel foglalkozik a cég: pénzügy, kontrolling, HR, mechanikus és elektromos konstrukció, használtrobot felújítás, rozsdamentes acéltermékek gyártása, vezérlőegységek tesztelése és egyedi vezérlések gyártása.

Füzesgyarmat

Modern gépparkban, modern körülmények között folyik a gyártás. A KUKA Robotics Hungária az egyik legnagyobb munkahelyteremtő cég Békés-megyében. A cég legfontosabb gyáregysége Füzesgyarmaton található, amely közel 24.000 m2 alapterületű: itt készülnek a KUKA robotokat megmozgató vezérlőszekrények, és innen kerülnek kiszállításra a világ összes pontjára.

Temesvár

Robotok szervizelése külföldön? 2016-tól a KUKA Robotics Hungária egy új oktató és szerviz központot nyitott Temesváron. Az itteni telephelyen folyik a KUKA robotok oktatása a romániai és bulgáriai partnerek részére, valamint a Románia és Bulgária területén található KUKA robotok szervizelését is innen irányítja a cég.

Új kihívások, nemzetközi környezet, fejlesztések és innováció: keress meg bennünket és legyél a csapatunk tagja!

 

 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017