Loxon Solutions

Cégünkről

Fő működési terület: Szoftverfejlesztés

Foglalkoztatottak száma: 220 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 100%

Honlap: http://www.loxon.eu


Cégismertető

A Loxon dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonú szoftvercég, amely a világ több, mint 25 országába szállítja hitelezési és hitelkockázat-kezelési megoldásait. Ügyfeleink között vezető bankok és bankcsoportok (Erste, OTP, Intesa Sanpaolo, KBC, Raiffeisen, UniCredit, Home Credit International) éppúgy megtalálhatóak, mint regionális, illetve helyi szinten jelenlévő pénzintézetek. A Loxon szoftvercsomag teljes egészében lefedi a bankok hitelezéshez és hitelkockázat-kezeléshez kapcsolódó igényeit, s e tekintetben megoldásaink egyedülállóak a világon.

A Loxont fiatal magyar szakemberek alapították 2000-ben start-upként, s a start-up kultúrát máig sikerült megőriznünk. A budapesti központ mellett, immáron 5 másik városban is nyíltak Loxon irodák, így jelen vagyunk Debrecenben, Bukarestben, Dubaiban, Moszkvában, valamint Rijádban is. 

A Loxon csapat lelkes, fiatal, tehetséges szakemberekből és a tudás átadására nyitott, nagy tapasztalatú architektekből és tanácsadókból áll. A 220 fős csapat átlagéletkora 29 év, a csapat harmada 26 év alatti fiatal. Értékeink az együttműködés, az ügyfélorientált működés, a konstruktivitás, a szakmai kiválóság és a kezdeményezőkészség. Clélunk nem kevesebb, mint a világon a legjobb szoftvereket nyújtani ezen a területen az ügyfelek számára.

Csapatunk tagjaként részt vehetsz világszínvonalú szoftvereink megalkotásában és bevezetésében, munka után pedig élvezheted az általunk biztosított sportolási és rekreációs lehetőségeket. Rendszeresen szervezünk csapatépítő eseményeket, amelyeken Te is megkostólhatod a népszerű Loxon sört!

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017