MOL

Cégünkről

Foglalkoztatottak száma: 25000 fő

Honlap: http://mol.hu


Cégismertető

A MOL-csoport

 

A több mint 40 országban jelenlévő, és közel 27 000 munkatársat foglalkoztató MOL-csoport Kelet-Közép Európa egyik vezető, nemzetközi független olaj- és gázipari vállalata.

A MOL-csoport fő tagjai: Magyarországon a MOL Magyarország, Szlovákiában a Slovnaft, Horvátországban az INA, melyek mindegyike a régió kiemelkedő vállalata, és amelyek együtt tökéletes alapot nyújtanak a csoport további növekedéséhez, jelentős mértékben hozzájárulva a nemzetközi olaj- és gázipar terén elért sikerekhez.

E közös munkának köszönhetően a MOL-csoport mára a nemzetközi szempontból is jelentős, sokszínű vállalatcsoporttá vált: portfoliójában kiemelt szerepe van a kutatás-termelésnek,

14 országban végez olaj- és gázkutatási tevékenységet, 8 országban termelési tevékenységet, és közel 2000 benzinkutat működtet Közép- és Délkelet-Európa 11 országában.

A vállalatcsoport irányítási szervezete a budapesti MOL-csoport központ, amely a régió egyik legjelentősebb nagyvállalati iránytószerve. Innen történik a több mint 40 országra kiterjedő működés ellenőrzése, irányítása.

 

A MOL Magyarország

 

A MOL Magyarország a MOL-csoport tagja, hazánk és a régió gazdaságának meghatározó szereplője, tevékenysége az ellátási lánc összes elemére kiterjed. A vállalat és jogelődje közel 80 éve végez szénhidrogén-kutatást és a-kitermelést Magyarországon. Százhalombattai finomítója évente 1,2 millió tonna benzint és 3,5 millió tonna gázolajat gyárt.

363 MOL benzinkút üzemel az országban. A MOL Magyarország jelen van a műanyag-feldolgozó iparágban is. A tiszaújvárosi MOL Petrolkémia több mint négy évtizede állít elő versenyképes minőségű alapanyagokat és vezető helyet foglal el a régió petrolkémiai iparában. A MOL- csoporton belül a MOL Magyarország felelős a csoport romániai, szlovéniai és szerbiai működéséért is.

 

GROWWW program

A Growww egyedülálló. Lehetőség, hogy megismerd a legösszetettebb iparágat. Mentoraink segítségével szakértővé válhatsz, tréningprogramjaink során új készségeket sajátíthatsz el. A Growww több mint egy frissdiplomás program, lehetőség, hogy nemzetközi, több ágazatot átfogó munkatapasztalatot szerezz. 2007 óta közel 2000 friss diplomás csatlakozott vállalatunkhoz a Growww programon keresztül. Te vagy az ideális jelölt, ha pályakezdő vagy, maximum 1 év munkatapasztalattal rendelkezel, és tárgyalóképes szinten beszélsz angolul, továbbá elkötelezett vagy a szakmai fejlődés iránt, nyitott vagy a változásokra és nem riasztanak el az összetett feladatok.

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017