Musashi Hungary Ipari Kft.

Cégünkről

Fő működési terület: autóalkatrész gyártás

Foglalkoztatottak száma: 200 fő

Felsőfokú végzettségűek aránya: 25%

Honlap: http://www.musashi.hu


Cégismertető

MUSASHI

Power to Value                                                                                 

 

A Musashi Hungary Ipari Kft. 2000 márciusában alakult, a japán MUSASHI Seimitsu Industry Co. Ltd. leányvállalataként. A magyarországi üzem létrehozásának célja az volt, hogy a MUSASHI már világszerte ismert és elismert magas minőségi szintjén autóalkatrészekkel lássa el az európai autógyártókat első- és másodszintű beszállítóként, ezáltal növelve a cég és nagy precizitású megmunkálást igénylő termékeinek ismertségét Európában is. Fejlett technológiánknak és az anyavállalat több mint 40 éves tapasztalatának köszönhetően olyan termékeket gyártunk, amelyek vevőink versenyképességét is növelik.

 

Termékkínálatunk jelenleg futómű-alkatrészekből és motoralkatrészekből áll, amely hamarosan tovább bővül a differenciálmű-termékkel.

 

Motoralkatrészek: Jaguar, Land Rover, Fiat és Honda gépjárművek különböző dízel és benzines erőforrásaihoz gyártunk vezérműtengelyeket.

 

Futómű-alkatrészek: Az Audi németországi üzemeibe szállítunk az első futóműbe és kormányműbe kerülő, speciális terhelési igényeknek is megfelelő alkatrészeket: gömbcsuklókat, lengő– és stabilizátorkarokat, valamint a magyar Suzuki számára több típusú kerékagyat.

 

Differenciálművek: 2017-től kezdődik a differenciálmű-megmunkálás és -összeszerelés a BMW és Mini egyes modelljeibe.

 

A Musashi Hungary Ipari Kft. 2003 óta rendelkezik ISO/TS 16949:2002 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, és 2005-re az ISO 14001:2004 Környezet Központú Irányítási rendszertanúsítványt is megszerezte. A kereskedelmi (export-import) folyamatok megfelelő szabályozottsága és „minőségbiztosítása” érdekében vállalatunk 2010-ben megkapta az AEO (Authorized Economic Operator = Engedélyezett Gazdálkodó) státuszt. A munka hatékonyságát 2008 óta SAP R/3 integrált vállalatirányítási rendszer támogatja.

Vállalatunk kiemelkedő munkába járási támogatást biztosít. Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra, a nyelvtanulási és szakmai képzésekre. A kíváló teljesítményt nagyra értékeljük, a cégen belül működő ötletrendszerünk jutalommal motiválja dolgozóinkat.

 

Be Unique!

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017