Feltöltőrendszer

Az Állásbörze Kalauzban megjelenő információs hasábba és honlapunkon megjelenő céginformációs oldalra kerülő adatokat, megrendelés esetén reklámfelületük anyagát, hűség csomag rendelése esetén Műhely hirdetésüket, valamint a kiállításon vállalatukat képviselő munkatársaik nevét, étkezési igényüket, standfeliratukat és egyéb technikai adataikat ONLINE, az Állásbörze Céginformációs Rendszer segítségével adhatják meg. Ezáltal is szeretnénk kényelmesebbé tenni az adatok feltöltését és a megjelenő információk ellenőrizhetőségét.
Az oldalra történő belépéshez szükséges felhasználói nevet és jelszót a megrendelőlap megérkezése után e-mailben juttatjuk el cégük kapcsolattartójához.

Feltöltési határidők:

Megjelenések (Alapinformációk, Kalauz és Műhely hirdetések), Pozíciók és Standfelirat (Helyszíni információk menüben):
2018. március 2. 16:00

Egyéb helyszíni információk, étkezés, névkitűzők, parkolás (Adatlap):
2018. március 2. 16:00


Kérjük, olvassa el a feltöltéséhez szükséges részletes útmutatót, és ha kérdése merülne fel, forduljon munkatársainkhoz bizalommal!

Szerkesztési tudnivalók

Adatok importálása
Idén is használhatóak a legutóbbi kiadványban szereplő adatok, melyek lekérése a bal alsó, „Import" mezőben található „Importálás" gomb használatával lehetséges.

Adatok módosítása
Az információs oldal minden egyes adatának változtatása az adatokra történő kattintással lehetséges, miután megjelenik az adott bekezdés szerkesztési mezője, melyben egyszerűen elvégezhető a kívánt módosítás.

Oldalak véglegesítése - A weboldalon csak lezárt tartalmak jelennek meg!

Lezárt felület javítása szükség esetén munkatársaink segítségével lehetséges.
Az oldalak nyitott, szerkeszthető állapotát a bal oldalon található „Megjelenések" mezőben, az egyes oldalak melletti nyitott, zöld színű lakat jelzi. A véglegesítést OLDALANKÉNT kell elvégezni a lezárandó felületet kattintással kiválasztva, majd a jobb felső mezőben látható, magenta színű, „Oldal véglegesítése" gombra kattintva. Több oldal esetén ezt a műveletet minden egyes oldalnál el kell végezni.

Felületeik a későbbiekben is szerkeszthetőek maradnak, hogy az esetlegesen betöltött pozíciókat töröljék, illetve új igényeiket megjelenítsék az Állásbörze honlapján. Ezek a változtatások természetesen a Kalauzban és a Műhely újságban már nem jelennek meg.

FONTOS!

A honlapunkon Önökről megjelenő információk az „Alapinformációk" megfelelő mezőiből és a baloldali menü „Weboldal szerkesztés" menü menüpontjaiban megadott információkból generálódnak. Ezért kérjük, hogy a „Weboldal szerkesztés" menü menüpontjait is igény szerint töltsék ki!

A FELSŐ MENÜSOR TARTALMA

1. Tájékoztató: itt tájékozódhatnak a rendszer működéséről.

2. Kalauz tájékoztató: a megújult Kalauz médiaajánlatában minden tudnivaló szerepel az alapszolgáltatásként járó és extraszolgáltatásként megrendelhető felületekről.

3. Megjelenések: itt adhatják meg, illetve módosíthatják a Kalauzban és honlapunkon cégükről megjelenő információkat, feltölthetik cégük logóját, megadhatják a HR ügyekben illetékes személyek elérhetőségeit és amennyiben megrendelték, úgy a Kalauzba szánt hirdetésüket is. Amennyiben hűségcsomagot rendeltek, úgy a Műhely újságba is itt tölthetik fel hirdetésüket.

4. Pozíciók: a honlapunkon megjelenő nyitott pozíciókat itt tölthetik fel. A Kalauzban megjelenő „Végzettség szerinti csoportosítás"-ban is ez alapján jelennek majd meg.

5. Helyszíni adatok: az almenükben megadhatják cégük standfeliratát, vagy egyedi rendelt standfelirat esetén feltölthetik annak képét. Az adatlapon feltölthetik az Állásbörzén résztvevő munkatársak nevét a névkitűzők készítéséhez, jelezhetik ebédigényüket, valamint itt tájékozódhatnak a rendelkezésre álló parkolóhelyek számáról is.

5.2. Standfelirat
Ebben az almenüben adhatják meg a cégük standfeliratának szövegét, vagy az egyéni, rendelt standfeliratra tervezett képet. A rendszer a megrendelésük alapján ajánlja fel az egyik, avagy a másik lehetőséget. Amennyiben egységes standfeliratuk van, a felirat pontos szövegét kell megadni, egyéni standfelirat esetén pedig a megtervezett képet kell feltölteni a következő paraméterek szerint:

  • felbontás legalább 300 dpi

  • CMYK színmód

  • képformátum: jpg

5.3. Adatlap

5.3.1. Névkitűzők
A neveket egyenként gépeljék be, és adják a listához a „Hozzáadás" gombra kattintva. Szükség esetén a listában szereplő név kijelöléssel, majd a „Törlés" gombra kattintással eltávolítható. Maximum 25 név megadására van lehetőség.

5.3.2. Ebédek
Itt láthatják az alapszolgáltatásként járó és a rendelt ebédek számának összegét, összesen a megadott létszám részére biztosítunk meleg étkezést a rendezvény mindkét napján. A rendszer legfeljebb annyi ebéd bejelölését engedélyezi, amennyi összesen a rendelkezésükre áll! Amennyiben módosítani kívánnak az ebédek számán, azt egy újabb megrendelőlap küldésével tehetik meg.
A menüpontban beállíthatják, hogy az összes ebédből mennyi legyen hagyományos étrendű, és mennyi vegetáriánus.

5.3.3. Parkolóhelyek
A rendezvényen minden kiállító vállalatnak standonként egy darab parkolóhely jár, további helyeket kapacitásaink kihasználásáig extra szolgáltatásként rendelhetnek. A parkolóhely használata KIZÁRÓLAG az előzetesen postázott parkolójegyekkel lehetséges. A rendezvény napjain a parkolóba a parkolójegy felmutatásával engedik be a járműveket, ennek hiányában nem tudjuk biztosítani a parkolási lehetőséget. Tehát kérjük, a parkolójegyet mindenképpen hozzák magukkal és az autó lezárása után jól láthatóan helyezzék el az autóban! A menüpontban rendszerünk kijelzi a rendelkezésükre álló parkolójegyek számát.

5.3.4. Stand
Itt állíthatják be, hogy a standjukat melyik napon kívánják berendezni: a rendezvény előtti délután vagy a rendezvény első napján reggel. Szükség esetén ehhez igényelhetnek segítséget, melyhez standonként maximum 2 főt tudunk rendelkezésre bocsátani.


6. Számlázási adatok: ebben a menüpontban ellenőrizhetik a cégükről rendszerünkben nyilvántartott adatokat, valamint azt a kapcsolattartó személyt, akihez az Állásbörze kapcsán fordulhatnak. Amennyiben érvényét vesztett információt észlelnek, azt a menüpont utolsó mezőjében szereplő állásbörze felelős segítségével tudják javíttatni a megadott elérhetőségek valamelyikén.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017