Állásbörze Kalauz

Az Állásbörze Kalauzban, a rendezvény cégkatalógusában különböző típusú információs- és reklámfelülettel jelenhetnek meg. Egy információs hasáb (1/8 oldal) az alapszolgáltatás részét képezi, amennyiben cégük standot bérel az Állásbörzén. Ezen felül lehetőség van különböző méretű reklámfelületek megrendelésére.

  • Az információs hasáb grafikája és karakterszáma rögzített, az Önök által megadott céginformációkat, fontos adatokat, kontakt személyt és elérhetőségeit tartalmazhatja.
  • reklámfelület grafikáját és információtartalmát Önök határozzák meg. Kizárólag az alább található nyomdai- és képparamétereknek megfelelő kreatív anyagot tudunk kezelni.

A rendezvény kiadványához kapcsolódnak cégükről a "Kiállítók" menüpont alatt szereplő információk. A Kalauzban és a weboldalon megjeleníthető sablonok típusát az alábbi sablonrendszerben foglaltuk össze, melyből kiválaszthatja a cégük számára legmegfelelőbbet. Ezek az adatok a feltöltőrendszerben szerkeszthetők.

Részletes információkat és pontos paramétereket a Kalauz Médiaajánlatában találhatnak.

A tavaly őszi Kalauzt IDE kattintva lapozhatja át.

 


Céglogó elhelyezése az Állásbörze Kalauzban

Lehetőségük van az információs hasábon és a weboldalon vállalatuk neve mellett logójuk elhelyezésére is. Ehhez szükség van cégük logójának képére, amely megfelel az alábbi képparamétereknek:

 

Képparaméterek:
Felbontás: min. 300 dpi
Színmód: CMYK
Formátum: .tif, .jpg, vektorgrafikus

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017