Jelentkezés lépései

 • Honlapunkon megtekinthetőek az aktuális szabad standhelyek, iletve érdeklődhet telefonon is. Telefonos standfoglalás esetében 3 munkanapig tudjuk fenntartani a kiválasztott standot.
 • Kérjük, töltse ki letölthető Megrendelőlapunkat, válassza ki az igényelt szolgáltatásokat és a Megrendelőlap 4-5-6 oldalait kitöltve, cégszerűen aláírva, szkennelve küldje el az allasborze@muhasz.bme.hu címre. 

 • A megrendelőlap megérkezése után e-mailben küldjük el a felhasználónevet és jelszót. Ennek használatával tudja feltölteni a Műegyetemi Állásbörze Céginformációs Rendszerébe honlapunkon megjelenő információikat, a Kalauz információs hasáb szövegét, a helyszíni adatokat és megrendelés esetén reklám anyagukat is. 

  Az Állásbörze Céginformációs Rendszerének elérhetősége: www.allasborze.bme/ceg
 • Kérjük, hogy az Állásbörze Kalauzban és a honlapon megjelenő oldalak tartalmait, illetve megrendelés esetén az egyéni rendelt standfeliratot 2018. március 2-ig legyen szíves feltölteni az Állásbörze Céginformációs Rendszerébe (www.allasborze.bme/ceg)
 • Céglogó

  Amennyiben szeretnék, hogy az információs oldalaikon (a Kalauzban és a honlapon egyaránt) a vállalatuk neve mellett a logójuk is megjelenjen, azt kérjük a Céginformációs Rendszerbe (www.allasborze.bme/ceg) töltsék fel. A feltöltött logó legalább 300 DPI felbontású kép (.tif vagy .jpg formátum) vagy vektoros (.pdf, .eps vagy .ps) formátumú legyen.

 • Egyéni rendelt standfeliratok

  Egyéni rendelt standfelirat elkészítéséhez a kívánt feliratot vektoros (.pdf, .eps vagy .ps) formátumba kérjük feltölteni a Céginformációs Rendszerbe (www.allasborze.bme/ceg).

 • A helyszíni információk (a névkitűzők, étkezés, parkolás) feltöltéséhez kérjük, ugyancsak lépjen be az Állásbörze Céginformációs Rendszerébe (www.allasborze.bme/ceg) a jelentkezéskor e-mailben kapott felhasználónévvel és jelszóval, és töltse ki a „Helyszíni adatok" menüpontot legkésőbb 2018. március 2-ig.

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017