Alapszolgáltatások

« vissza

A rendezvény standjainak bérleti díja bizonyos berendezéseket és szolgáltatásokat is magában foglal, melyek ingyenesen járnak a bérelt standhoz. E kiegészítők mennyiségét a standok méretétől és alaprajzától függően határozzuk meg, így a különböző standokon eltérő számban jelennek meg, azonban típusuk megegyező és az alábbiakból épül fel.

Kiválasztott stand alapfelszereléssel

A kiválasztott standot alapfelszereléssel építjük fel, mely tartalmazza a stand méretének megfelelő számú asztalt, széket, zárható információs pultot, vezeték nélküli internet hozzáférést egy eszköz számára, egységesen szürke színű szőnyeget, világítást, elektromos csatlakozást, virágdekorációt, szemetes kosarat, valamint egységes standfeliratot.

Megjelenés az Állásbörze Kalauzban és az állásbörze honlapján

A bérelt standokhoz tartozik a rendezvény cégkatalógusában, az Állásbörze Kalauzban egy darab információs hasáb (1/8 oldal), információs oldal a rendezvény honlapján, valamint a honlapról az Önök weboldalára mutató link. További hirdetési felületeket rendelhetnek a Kalauzban 1/1, 1/2 vagy 1/4 oldalas terjedelemben.

Hostess- és büfészolgáltatás

Hostesseink a rendezvény mindkét napján kávét, teát, üdítőket, ásványvizet, szendvicseket, gyümölcsöt, süteményt szolgálnak fel, és segítik kiállítóinkat a rendezvény lebonyolításában.

Meleg ebéd

A rendezvény mindkét napján svédasztalos ebéddel várjuk kiállítóinkat. Az alapszolgáltatás részeként minden megkezdett 2m² alapterület után 1 fő számára biztosítunk ebédet két napra. További ebédeket a megrendelőlapon rendelhetnek.

Parkolás

A parkolóhelyek kis száma miatt minden standhoz egységesen egy gépkocsi számára tudunk parkolóhelyet biztosítani a kiállítóknak fenntartott parkolóban a rendezvény két napjára. További parkolóhelyeket korlátozott számban a megrendelőlapon rendelhetnek.

Irodai szolgáltatások

Az irodai szolgáltatások a rendezvény ideje alatt folyamatosan rendelkezésükre állnak - fénymásolás, nyomtatás.

Internet

Vezeték nélküli internet-hozzáférést biztosítunk, de a kapcsolat minőségére, adatátviteli sebességére garanciát nem vállalunk. Extra szolgáltatásként rendelhetnek vezetékes internet kapcsolatot (100Mbit).

 

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017