Helyszíni extra szolgáltatások és standkiegészítők

« vissza

Amennyiben cégük standot bérel az Állásbörzén, az alábbi eszközök és szolgáltatások közül választhatnak igényeiknek megfelelően. Az egyes tételek részletes információit a Standkiegészítők menüpontban találják meg.

Egyedi design

Az Önök céges arculatának megfelelő kreatív grafikai tervek alapján, a stand szabványos építőelemeit fotó minőségű bevonattal látjuk el. Vállaljuk grafikai látványtervek elkészítését is egyedi ajánlat alapján.

Interjúfülke

A 4 m2-es alapterületű, zárható helyiségekben lehetőségük van a jelentkezőkkel a rendezvény forgatagától elzártan, nyugodt körülmények között beszélgetni, alkalmasságukat, rátermettségüket felmérni (felszereltsége: 1 asztal, 2 szék, asztaldísz, szemetes kosár, falióra, szőnyeg, világítás, frízfelirat).

Raktárhelyiség

Ha a rendezvényen az álláskeresőknek kiosztandó kiadványok, egyéb tárgyak, eszközök nem férnek el a cégük által bérelt standon, kérésükre 2 m2-es raktárhelyiséget építünk.

Vezetékes internet csatlakozás

Minden stand alapfelszereltségéhez tartozik a vezeték nélküli internet kapcsolat. Extra szolgáltatásként rendelhetnek vezetékes internet kapcsolatot. A vezetékes csatlakozás végpontonként 100MBit sebességű.

Egyéni, hozott vagy rendelt standfelirat

Az alapszolgáltatás részét képezi minden stand esetében az egységes standfelirat. Amennyiben Önök egyéni feliratot szeretnének, azt megrendelhetik tőlünk (egyéni rendelt standfelirat), ez esetben a grafikusunk megtervezi a feliratukat és mi azt le is gyártatjuk, de egyedi standfeliratukat elkészíttethetik saját maguknak is (egyéni hozott standfelirat).

Egyéni szőnyegszín

A stand alapszolgáltatása szürke szőnyeget foglal magában, de lehetőségük van más színt választani a rendelkezésre álló kínálatból, amely megtekinthető a "Standkiegészítők" menüpontban. Extra szolgáltatásként laptopot, DVD lejátszót és három különböző méretben TV-t is rendelhetnek.

Standkiegészítők

Standjuk alapfelszereltségén túl lehetőségük van bútorokat, különböző méretű vitrineket, prospektustartókat, polcokat rendelni, melyek pontos leírását és méreteit megtalálhatják a „Standkiegészítők" menüpontban.

Parkolóhely

A rendezvény minden standjához díjmentesen biztosítunk parkolóhelyet egy gépkocsi számára a kiállítóknak fenntartott parkolóhelyen. További parkolóhelyeket korlátozott számban rendelhetnek.

Meleg ebéd

Amennyiben a rendezvény napjain az alapszolgáltatás részét képező ebéd számánál többre van szükségük, a további mennyiséget a megrendelőlapon jelezhetik.

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017