Hirdetési és reklám lehetőségek

« vissza

A következő megjelenési lehetőségek nem kapcsolódnak stand bérléséhez, megrendelhetik kiállítóink, illetve olyan vállalatok is, melyek stand nélküli csomagot választanak.

 

Újdonság: Kiemelt kiállítói csomagok

Az elmúlt évek kiállítói visszajelzéseit és igényeit szem előtt tartva kidolgoztunk 3 féle „Kiemelt kiállítói csomagot", amelyek segítségével még hatékonyabban toborozhat, építheti cége imidzsét és növelheti ismertségét rendezvényünkön.

Legyen „Kiemelt kiállítónk" és használja fel az extra megjelenési lehetőségeket!

A csomagok száma fajtánként maximalizálva van, illetve „B – csomag" választása esetén szektorkizárólagosságot is biztosítunk, így célszerű minél előbb jelezni, hogy élni kíván a felkínált kiemelt megjelenési lehetőségekkel!

A csomagokat most kedvezményes, bevezető áron rendelheti meg, Hűségcsomagban pedig további 10% kedvezményt biztosítunk! A részletes ismertetőt ITT érheti el.


Megjelenés a Műegyetemi Állásbörze Kalauzban

Az Állásbörze Kalauz a rendezvény hivatalos kiadványa, melyet látogatóink az üdvözlőcsomag részeként kapnak meg a helyszínen. Minden partnerünk 1 db információs hasábon (1/8 oldal) jelenik meg benne alapszolgáltatásként.

A nagyobb hatékonyság elérése érdekében partnereink 1/1, 1/2 és 1/4 oldalt is megrendelhetnek hirdetéseik, pr anyagaik elhelyezéséhez. Hűségcsomagban 1/1-es hirdetését 50% kedvezménnyel rendelheti meg! Részletekről a Kalauz médiaajánlatában tájékozódhat.


A tavaly őszi kiadványt IDE kattintva lapozhatja át.


Kiemelt Facebook megjelenés

Több látogatót szeretne standján? Online, már akár a rendezvényt megelőzően szeretné eljuttatni üzenetét célcsoportjának?
Most több ezer embert elérhet minimális költséggel!

Partnereink által megadott szöveges és képi tartalmat posztolunk a több, mint 12.000 rajongóval rendelkező Facebook oldalunkon keresztül a kívánt célcsoportnak.

A poszt díját teljes egészében az adott tartalom hirdetésére fordítjuk, melyről a kampány végén jelentést küldünk. Kezelési költséget nem számítunk fel!


Nyereményjáték szponzorálás

Az állásbörze látogatói számára online (Facebook) és helyszíni nyereményjátékot is szervezünk, melyben kiállítóink által felajánlott díjakat sorsolunk ki. A játékot, és ezáltal a nyereményeket felajánló cégeket saját kommunikációs felületeinken népszerűsítjük.


Megjelenés a látogatók kezdőcsomagjában

A Műegyetemi Állásbörzén részt vevő álláskeresőket az idei évben is üdvözlőcsomaggal várjuk, amely érkezéskor kerül átadásra. A Kalauz című kiadvány mellett a csomag tartalma: ajándék, szóróanyagok, cégismertetők.

Szóróanyagok, cégismertetők elhelyezését külön díjazás ellenében vállaljuk.

Ajándékok - logózott toll, jegyzettömb, édesség, egyéb - elhelyezését díjmentesen biztosítjuk kiállítóinknak. 

Amennyiben kérdése lenne a felkínált lehetőségekkel kapcsolatban, kérjük keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Kiss Gergő - Stratégiai és Marketing vezető
Mobil: 06/20-93-44-930
Mail:
kiss.gergo@muhasz.bme.hu

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017