Kedves Álláskereső!

Kalauz

Szeretettel köszöntünk a Műegyetemi Állásbörze honlapján! Reméljük, hogy rendezvényünk segítségével megtalálod leendő munkaadód, és később meg is szerzed az igényeidnek, elvárásaidnak megfelelő állást, szakmai gyakorlati helyet. A helyszínen és itt a honlapon is igyekszünk segíteni törekvéseid.

Gyere el március 21-22. között a Műegyetemi Állásbörzére, ahol több ezer állásajánlattal és szakmai gyakorlati lehetőséggel várunk minden hallgatót, friss diplomást és felsőfokú végzettséggel rendelkező tapasztalt munkavállalót!

A tévhitekkel ellentétben nem csak mérnöki, hanem többek közt gazdasági, pénzügyi, informatikai, jogi és természettudományi állások közül is lehet válogatni.

Hallgatókat 109, frissdiplomásokat 134, tapasztalt munkavállalókat 131 cég keres.

Használd ki a lehetőséget, hogy kötetlenül tájékozódhatsz, beszélgethetsz a vállalatok képviselőivel!

A belépés ingyenes, akárcsak a sikeres álláskereséshez elengedhetetlen felkészítő tanácsadások és előadások!

Az Állásbörzén résztvevő cégek listája elérhető a Kiállítók menüpont alatt.

Az Állásbörzén résztvevő cégek összes ajánlata és pozícióik elérhetőek és szűrhetőek az Állásajánlatok menüpont alatt.

Hogy leendő munkaadód mellett még mivel találkozhatsz a rendezvényen?

Kiállítóink több ezer állásajánlata mellett Felkészítő Szint és NYEREMÉNYJÁTÉKOK is várnak.

Nyitva tartás: 10:00-17:00

Csatlakozz az eseményünkhöz, gyere el & KERESS JÓL!


A 2018. tavaszi Műegyetemi Állásbörze hivatalos kiadványát, a Kalauzt itt lapozhatod át, a tavaly őszi rendezvényt virtuálisan is körbejárhatod IDE KATTINTVA
.

A szakmai fejlődés és a munkaerőpiacon való elhelyezkedés megkönnyítése érdekében a rendezvényen való részvétel idejére, de legfeljebb négy óra időtartamra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói rektori engedéllyel mentesülnek a kötelezően látogatandó előadásokon való megjelenés alól, amennyiben regisztrálnak az információs pultnál, 2 kiállítónál vagy a Felkészítő Szint pultjánál aláíratják az igazolást, végül hitelesíttetik a MISZ Műegyetemi Iskolaszövetkezet első emeleti 62-es irodájában.

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017