Grafológiai tanácsadás - egyéni

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2018. március 2. 9:00-14:00 (30 perc/fő)

Tanácsadó: Perák Eszter - okleveles grafológus és HR tanácsadó

 

A tanácsadásról:

Egy félórás, izgalmas beszélgetésre invitállak, ahol a kézírásod lesz az iránytűnk. Szeretettel várlak, ha úgy érzed elakadtál abban, hogy merre tovább szakmai területen, ha kérdéseid vannak önmagaddal kapcsolatban, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy mit tud a grafológia.

Az ún. gyorselemzés során a legtöbb, grafológia által feltárható személyiségterületre kitérünk röviden:

  • kapcsolataid mozgatórugói,
  • belső motivációk,
  • tehetségek, képességek,
  • önmagadhoz való viszony,
  • energiák- anyagiak kezelése, felhasználása
  • munkavégzésed módja

Nagyon jó pillanatképet kaphatsz arra vonatkozóan, hogy karrieredben merre érdemes irányítanod a hajód orrát.

Örülök, ha konkrét kérdéssel érkezel, hogy célirányos lehessen a beszélgetés. Ha nincs kérdés, az sem baj. Szeretettel várlak!

Ne felejts el írásmintát hozni magaddal: 15-20 sor egybefüggő szöveg sima fehér A/4es papírra írva aláírással.

Ha komolyabb elemzés érdekel, itt bővebb információt találsz: www.grafologiapecs.hu

Jelentkezés itt

 

A tanácsadóról:

Hogy lesz valakiből grafológus? Bizonyosan kell hozzá, hogy érdekeljék az emberek. Kell hozzá megismerési vágy és kutatói szenvedély. Kell hozzá empátia és nyitottság. És ha mindez megvan, szükséges, hogy legyen egy eszköz az ember kezében, amivel célirányosabbá válhat az emberi lélek fürkészése. Én így lettem grafológus.

Immáron 7 éve foglalkozom a kézírás-elemzéssel és örömmel tapasztalom, hogy folyamatosan nyílnak meg új területek számomra. Ezt a szakmát nem lehet megunni, mert nincs két egyforma kézírás. Kivétel nélkül mindenkitől tanulok valamit és azáltal, hogy igyekszem segíteni a hozzám fordulók önismeretében, a sajátom is fejlődik. Nagyon sokat kapok tőletek és a grafológiától.

De mi az, hogy önismeret? Miért árasztanak el bennünket a tréningek, személyiségfejlesztő tanfolyamok, terápiák? Úgy látom, hogy egyre több mindenkinek van igénye arra, hogy felfedezze saját magát. Ez a lelki, és kicsit romantikusabb oldala a dolognak, de van egy gyakorlatias is: miért érdemes tisztában lennünk belső mozgatórugóinkkal?

Egyszerű: ha tudod, hogy miben vagy igazán jó, arra fogsz elindulni és sikeres leszel. Ha tudod, hogy mi hátráltat és mik a gátlásaid, tudsz azon dolgozni, hogy feloldva még sikeresebb legyél nemcsak a munkádban, de a kapcsolataidban is.

Én ebben tudok neked segíteni, és megköszönöm ha megtisztelsz a bizalmaddal.

 

« vissza

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017