All in - A munkaerő-piaci pókerjátszmák titka, nyerő stratégiák

karrierkozpont.elte.hu

« vissza

Helyszín: BME K épület I. emelet 72.

Időpont: 2014. szeptember 29. 16:30-18:00

Tréner: Limpár Imre – tréner, tanácsadó szakpszichológus

Serendo Consulting

Serndo Consulting

ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ

Az előadásról

Az előadás címe sok apró trükköt sejtet: melyik lapunkat mikor és hogyan érdemes kijátszani abban a sajátos "játéktérben", amit munkaerőpiacnak nevezünk?
A szerencsében általában mindenki bízik, blöffölni mindenki szokott - stratégiában gondolkodni, azt viszont már jóval kevesebben. A kérdés valójában az: mit tehetek azért, hogy a híres mázlifaktor nekem kedvezzen; mikor, mivel és miben érdemes egyáltalán blöffölnöm; és milyen lesz a saját stratégiám? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket veszünk ezúttal górcső alá.Jelentkezés itt

Jelentkezés itt

 

Az előadókról

Limpár Imre/Előadónk egyik kiemelt szakterülete a karriermenedzsment világa. Megoldás- és célorientált szemléleti keretben dolgozik trénerként és tanácsadóként jelenleg a Serendo Consulting csapatát erősítve. Szakmai felfogásában dominál, hogy igenis lehetséges saját életpálya- és karriercéljaink elérése, ha a megfelelő kérdéseket tesszük föl, és a kívánt módszertant használjuk. A gyakorlati munkáján túl óraadóként tanít az ELTE-n és ZSKF-en. Részletesebb információkat munkásságáról honlapján olvashatunk: www.limparimre.com.

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ 2007 októbere óta nyújt kompetencia-fejlesztő és álláskeresési tréningeket, karriertervezési tanácsadást, valamint további szolgáltatásokat, rendezvényeket (pl. állásbörzék, információs napok) a hallgatók számára. Aktív kapcsolatot tart fent munkaerő-piaci partnereivel, és felméréseket végez a hallgatói elhelyezkedés, valamint a munkaerő-piaci igények monitorozása céljából. További információk tevékenységünkről a www.karrier.elte.hu oldalon találhatók.

 

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017