Enneagram – kulcs az önazonos sikerhez

« vissza

Helyszín: BME K épület I. emelet 72.

Időpont: 2017. szeptember 18. 15:00-16:00

Előadó:

Magyar Judit - tréner, coach, Enneagram szakértő
Mercure Consulting Kft.
www.mercureconsulting.hu
www.ceei.hu

Az előadásról

Szó szerinti értelmezésében az ennea = kilenc, gram = rovátka, rajz.

Három alapérzelem, három életvezetési stratégia, háromszor három, azaz kilenc karakterfixáció.

Amikor nem vagyunk elégedettek egy kapcsolattal, egy munkával vagy akár önmagunkkal, az általában azt jelenti, hogy mást kapunk tőle, mint amit várunk. Az Enneagram nemcsak abban segít, hogy az első pillanatban megmutatja, fölösleges cseresznyére várnunk miközben egy szilvafa alatt üldögélünk, hanem abban is, hogy képesek legyünk észrevenni, milyen csodás gyümölcs is a szilva.

Ha megvizsgáljuk a világ emblematikus vezetőit; ha megnézzük, hogy mely filmek válnak sikeressé; milyen könyveket olvasunk el többször, akár száz évek távlatából; egy közös elem található bennük: a vizsgált emberek vagy szereplők karakter-azonosan működnek. Az előadás sok-sok példával, filmrészlettel mutatja be, hogy mennyire más kilenc út vezet a sikerhez és a jó együttműködéshez.

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

Magyar Judit vagyok, tréner, tanácsadó, coach, Enneagram specialista.

A sors iróniája, hogy sok-sok évvel ezelőtt én is a BME lépcsőit koptattam, és senkinek nem hittem volna el, hogy egyszer a másik oldalon fogok állni, ráadásul nem „mérnöki” témában. Három év statikus tervezői gyakorlattal, biztosításmatematikusi másoddiplomával a zsebemben magam is megéltem, hogy érdekes köröket kell futni, míg megtaláljuk a helyünket a világban.

Jelenleg több mint húsz éve humánfejlesztéssel foglalkozom. Napi szinten dolgozom felsővezetőkkel, nemzetközi menedzsment teamekkel munkahelyi kérdéseken, és magánemberekkel az élet nehézségein. Speciális fókuszom az EMBER. Bármilyen bonyolult vezetői vagy magánéleti helyzettel állunk is szemben, abban emberek vannak az egyéni vágyaikkal, motivációikkal, erősségeikkel és gyengéikkel.

Tapasztalataim szerint a belső Enneagram drive-unk megismerése segíti könnyebben elérni a céljainkat, tisztábban látni a helyzetünket. "Enneagram szemüvegen" keresztül a világ sokkal élhetőbb, harmonikusabb és szórakoztatóbb hely, ahol a látszólag kibékíthetetlen ellentétekre is akad megoldás, és ahol a lehetetlennek tűnő helyzetekből is lehet kiút.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017