Hogy végre a helyemen legyek! - Avagy ki mit tehet saját magáért?

« vissza

karrierkozpont.elte.huSerndo Consulting

Helyszín: BME K épület I. emelet 72.

Időpont: 2016. március 7. 14:00-15:15

Előadó:

Limpár Imre - tréner, tanácsadó szakpszichológus
Serendo Consulting
ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ

Az előadásról

Ha a helyeden vagy, ne olvasd tovább ezt a rezümét és ne is gyere el az előadásra. Ha viszont úgy érzed, lenne még mit tenned saját magadért, akkor minden bizonnyal kaphatsz egy-két inspiratív ötletet.
A munkaerőpiaci önmenedzselés nem egyszerű műfaj a XXI. században, de szerencsére tanulható. Meghívott előadónk hisz abban, hogy „Mindig van másik út, mindig tehetsz mást, mint, amit eddig tettél.”
Olyan praktikus technikák és szemlélet kerül bemutatásra, melyen keresztül ki-ki közelebb kerülhet ahhoz a pillanathoz, hogy egy szürke mezei hétfőn ne dolgoznia kelljen, hanem tennie a dolgát, s mindezt lelkes szemcsillogás közepette.

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

Limpár Imre egyik kiemelt szakterülete a karriermenedzsment világa. Megoldás- és célorientált szemléleti keretben dolgozik trénerként és tanácsadóként jelenleg a Serendo Consulting csapatát erősítve. Szakmai felfogásában dominál, hogy igenis lehetséges saját életpálya- és karriercéljaink elérése, ha a megfelelő kérdéseket tesszük föl, és a kívánt módszertant használjuk. A gyakorlati munkáján túl óraadóként tanít az ELTE-n és ZSKF-en. Részletesebb információkat munkásságáról honlapján olvashatunk: www.limparimre.com.

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ 2007 októbere óta nyújt kompetencia-fejlesztő és álláskeresési tréningeket, karriertervezési tanácsadást, valamint további szolgáltatásokat, rendezvényeket (pl. állásbörzék, információs napok) a hallgatók számára. Aktív kapcsolatot tart fent munkaerő-piaci partnereivel, és felméréseket végez a hallgatói elhelyezkedés, valamint a munkaerő-piaci igények monitorozása céljából. További információk tevékenységünkről a www.karrier.elte.hu oldalon találhatók.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017