A munkaerő-piaci siker tervezhető – avagy 12 dolog, amit tehetsz, hogy a célállás a Tiéd legyen

« vissza

karrierkozpont.elte.huSerndo Consulting

Helyszín: BME K épület I. emelet 72.

Időpont: 2015. október 6. 14:00-15:30

Előadó:

Limpár Imre - tréner, tanácsadó szakpszichológus
Serendo Consulting
ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ

Az előadásról

Az előadás során specifikusan körbejárjuk, a mai magyar munkaerőpiacon mit tehet egy álláskereső azért, hogy ne flipper-golyó módjára csak vigye az ár és csapódjon ide-oda, míg végül csak lesz valahogy, hanem tudja irányítani a saját sorsát. Mindez ugyanis lehetséges!

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

Limpár Imre egyik kiemelt szakterülete a karriermenedzsment világa. Megoldás- és célorientált szemléleti keretben dolgozik trénerként és tanácsadóként jelenleg a Serendo Consulting csapatát erősítve. Szakmai felfogásában dominál, hogy igenis lehetséges saját életpálya- és karriercéljaink elérése, ha a megfelelő kérdéseket tesszük föl, és a kívánt módszertant használjuk. A gyakorlati munkáján túl óraadóként tanít az ELTE-n és ZSKF-en. Részletesebb információkat munkásságáról honlapján olvashatunk: www.limparimre.com.

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ 2007 októbere óta nyújt kompetencia-fejlesztő és álláskeresési tréningeket, karriertervezési tanácsadást, valamint további szolgáltatásokat, rendezvényeket (pl. állásbörzék, információs napok) a hallgatók számára. Aktív kapcsolatot tart fent munkaerő-piaci partnereivel, és felméréseket végez a hallgatói elhelyezkedés, valamint a munkaerő-piaci igények monitorozása céljából. További információk tevékenységünkről a www.karrier.elte.hu oldalon találhatók.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017