Munkaerőpiaci titkok, trükkök, praktikák, avagy mit tehetünk magunkért?

« vissza

Helyszín: BME K épület I. emelet 72.

Időpont: 2017. szeptember 28. 15:00-16:00

Előadó:

Limpár Imre - tréner, tanácsadó szakpszichológus
ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ
www.limparimre.com

Az előadásról

Kiismerhető ez az érdekes entitás, amit munkaerőpiacnak nevezünk? Hogy működik? Van titok az érvényesülésben? És, ha igen, akkor mi az?
Efféle kérdéseket fogunk feszegetni, melyek megválaszolásával az önmenedzselésünk egyről a kettőre, vagy talán ötről hatra is juthat.
Állandó meghívott előadónk az Állásbörze felkészítő napjain, Limpár Imre, a rá jellemző gyakorlatorientált szemléletét minden bizonnyal ezúttal is magával hozza.

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

Limpár Imre tréner, tanácsadó szakpszichológus egyik kiemelt szakterülete a karriermenedzsment világa. Megoldás- és célorientált szemléleti keretben dolgozik. Szakmai felfogásában dominál, hogy igenis lehetséges saját céljaink elérése, ha a megfelelő kérdéseket tesszük föl, és a kívánt módszertant használjuk. Abban hisz, hogy mindig van másik út, hogy mindig tehetünk mást, mint amit eddig tettünk, s pont ezért lehetséges a változás.

A gyakorlati munkáján túl óraadóként tanít az ELTE-n és ZSKE-en. Részletesebb információkat munkásságáról honlapján olvashatunk: www.limparimre.com

 

Az ELTE Szolgáltató Központ 2007 októbere óta nyújt kompetencia-fejlesztő és álláskeresési tréningeket, karriertervezési tanácsadást, valamint további szolgáltatásokat, rendezvényeket (pl. állásbörzék, információs napok) a hallgatók számára. Aktív kapcsolatot tart fent munkaerő-piaci partnereivel, és felméréseket végez a hallgatói elhelyezkedés, valamint a munkaerő-piaci igények monitorozása céljából. További információk tevékenységünkről a http://karrierkozpont.elte.hu/ oldalon találhatók.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017