Pénz, bértárgyalás és karriermenedzsment az egyetem után

« vissza

Helyszín: BME K épület I. emelet 72.

Időpont: 2017. szeptember 21. 15:00-16:00

Előadó: Czigány Márton - mérnök, karrier tanácsadó

Az előadásról

Amikor elvégeztem az Msc.-t, volt egy vázlatos képem arról, hogy mi fog történni ezután. Később viszont rájöttem, hogy olyan alapvető dolgokkal nem voltam tisztában a karrier menedzsmenttel kapcsolatban, amik komoly hatással voltak a boldogságomra, vagyonomra és a fejlődésemre is. Ezeket fogom elmesélni nektek. Szó lesz többek között, a bértárgyalásokról, fizetésemelés kérésekről, arról, hogy milyen éves béremelés a reális és honnan tudod, ha fel kell állnod egy pozícióból.

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

Czigány Márton - mérnök, karrier tanácsadó

2012-ben végeztem a BME-n Mechatronikai mérnöki Msc.-n. Rövid ideig ipari minőség ellenőrzési szoftvert programoztam, majd az autóiparban segítettem a mostani C-osztály és a következő V40-es Volvo-k kormányművének fejlesztését. Ez utóbbi miatt 16 hónapig Göteborgban éltem. A mérnöki munkám során számos olyan kifejezetten tehetséges szakemberrel találkoztam, aki jóval a számára elérhető fizetés és megbecsülés alatt dolgozott magát gyakran komoly frusztrációknak kitéve.

Ma már mérnök, karrier tanácsadóként olyanokkal dolgozom, akik több pénzt, több megbecsülést és folyamatos fejlődést szeretnének elérni a karrierjükben.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017