Visszajelzés sérelem nélkül – Coca-Cola HBC #énjövőm

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 3. 15:00-16:30

Előadó:

Illyés Katalin, tréner, mediátor, coach
Coca-Cola HBC Magyarország

Az előadásról

A munkakeresési folyamat egyik legfontosabb része az önbizalom és az önértékelés. Minden itt kezdődik. Ha magabiztos a fellépésünk, nagyobb esélyekkel indulunk egy állásinterjún.

Interaktív előadásunkon a négy modulból álló képzésből adunk ízelítőt:
  • Én és mások – Tudd meg, hogyan adhatsz és kaphatsz hatékonyan visszajelzést, és hogyan használhatod a teljesítményed javítására.
  • Te hogyan kezeled a visszajelzéseket? Tippek: Reakció, átgondolás és válasz.
  • 10 pont – Te hogyan adj visszajelzést? A visszajelzések különböző típusai.
  • Kudarcfeldolgozás és az építő jellegű kritika

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

A Coca-Cola HBC Magyarország Kft. a csaknem 600 millió fogyasztót kiszolgáló és 28 országot átfogó Coca-Cola HBC AG csoport tagja. A dunaharaszti székhelyű, Magyarországon két palackozó-üzemet működtető vállalat 1.100 dolgozót foglalkoztat, teljes tevékenysége során pedig közel 13.000 embernek biztosít munkát. A Coca-Cola Magyarország eddig 116 milliárd forintot fektetett be hazánkban. A társaság az egyik legjelentősebb magyar élelmiszer-feldolgozó, termékeit 25 országba exportálja. Az üdítőitalok előállításához használt alapanyagok közel kétharmadát belföldi szállítók biztosítják.

A cég az alkoholmentes italok széles választékát kínálja: a szénsavas üdítőitalok (Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola zero, Fanta, Fanta zero, Sprite, Sprite zero, Lift, Kinley), a természetes ásványvizek (NaturAqua csendes, enyhe, szénsavas), ízesített vizek (NaturAqua Emotion), a gyümölcslevek, nektárok és gyümölcsitalok (Cappy, Cappy Pulpy, Cappy Ice Fruit), jeges teák (Nestea, Nestea Free), a sportitalok (Powerade), valamint az energiaitalok (Burn, Monster) egyaránt részét képezik a választéknak. A vállalat üzemelteti a Vendit forróitalok (kávé, cappuccino) kiszolgálására alkalmas ital-automatákat is.  A vállalat 2006-óta forgalmaz prémium szeszes italokat, a cég a többi közt a Jack Daniel’s, Finlandia, El Jimador, Bacardi, Famous Grouse, Rézangyal, Campari márkákat értékesíti.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017