Önéletrajz tanácsadás - csoportos

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpontok:

2017. szeptember 18. (9:00-11:00)
2017. szeptember 26. (9:00-11:00)
2017. október 3. (14:00-16:00)

Tanácsadók:

Boda Henrietta – tanácsadó, BME HSZI
Bogyó Krisztina – tanácsadó, BME HSZI
Demjén Zita – tanácsadó, BME HSZI
www.hszi.bme.hu

Maximális létszám: 25 fő

 

A tanácsadásról

Állást vagy szakmai gyakorlati helyet keresel? Már találtál is egy jó álláshirdetést? De fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá az önéletrajzod és a motivációs leveled megírásához?

Mi megmutatjuk neked, hogy mitől lesz jó egy önéletrajz! Kis csoportban végigbeszéljük az CV írás fortélyait, és megválaszoljuk a téged érintő kérdéseket, hogy a tanácsadás végére minden információ a rendelkezésedre álljon, amit egy profi pályázati anyag összeállításához tudni kell. Legyél te a befutó a több száz jelentkezőből!

A programra elsősorban BME-s hallgatókat várunk!

Jelentkezés itt

 

A szervezetről

Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill” fejlesztés útján.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2015