Próbainterjú

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 25. 12:00-16:45 (30 perc/fő)

Interjúztató: Ericsson

A próbainterjúról:

Állásinterjú... Benned milyen érzéseket kelt? Izgalommal vagy félelemmel gondolsz rá? Az első lépést mindig a legnehezebb megtenni, így mi egy kis segítséget szeretnénk nyújtani neked!

Ha már van elképzelésed, hogy milyen típusú pozíció érdekel, és már elkészítetted önéletrajzodat, de nem tudod, hogy mire számíthatsz egy állásinterjún, most tét nélkül kipróbálhatod magad.

Ha szeretnéd tesztelni a nyelvtudásodat, akkor mi erre is biztosítunk lehetőséget. A próbainterjú végén pedig visszajelzést adunk a felkészültségedről, valamint hasznos tanácsokkal is ellátunk, hogy élesben már minden zökkenőmentesen menjen. Sőt, az állásinterjúkkal kapcsolatos kérdéseidet is felteheted!

Az interjúztatóról:

"BME villamosmérnöki hallgatójaként csatlakoztam 10 éve az Ericsson csapatába. Itt több oldalamat is kipróbálhattam már a munkában. Fejlesztőként kezdtem és mélyültem el a programozás világában, majd csapatvezetőként ismerkedtem meg a vezetés alapjaival, később pedig vállalatfejlesztéssel foglalkoztam, hogy a munkamódszereinket megreformáljuk. Időközben egy másfél éves kiküldetésben vettem részt a finnországi testvérvállalatnál, amire máig karrierem meghatározó időszakaként tekintek vissza. Jelenleg egy részleg vezetőjeként csapatainkkal telekommunikációs eszközök felhőbe ültetésén dolgozunk."

CSAPÓ ZOLTÁN MSc.
Section Manager
IMS Gateways

Ericsson

A te tehetségeddel és a mi nemzetközi erőforrásainkkal közösen mi bármit el tudunk érni.

Egy olyan szervezetnél, mint az Ericsson, minden pillanatban adódik valamilyen lehetőség. Ez nemcsak izgalmas feladatokat, pezsgő kultúrát, hanem rengeteg felfedezni valót is kínál azoknak, akik hozzánk hasonlóan az újdonságok megszállottjai. Nálunk nemzetközi karrierlehetőség vár, a munka és a magánéleted közötti egészséges egyensúly megtartásával.

A jelenleg közel 2000 főt foglalkoztató Ericsson Magyarország tevékenysége 2 pilléren nyugszik. A hazai vállalat a Magyar Telekom stratégiai partnere, mobilhálózatának fő szállítója. Ezen felül az ország egyik legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat az országban. Tevékenységében példaértékű az oktatás-alapkutatás-alkalmazott kutatás-termékfejlesztés láncolata. Állások: Ericsson.hu/jobs
FB: https://www.facebook.com/EricssonMagyarorszag/

 

Jelentkezés itt

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017