1

Német nyelvű próbainterjú

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpontok:

2017. szeptember 20. 12:30-15:00 (30 perc/fő)
2017. október 2. 12:30-15:00 (30 perc/fő)

Interjúztatók:

Mányoki Györgyi – KarrierTrening.hu

A német próbainterjúról:

Egy ausztriai, svájci vagy németországi munka megszerzése nyelvtudás nélkül ma már lehetetlen. Ha pályakezdőként telefonos interjú vagy német nyelvű állásinterjú előtt állsz, akkor érdemes kipróbálnod magad ezen a 25 perces tréningen.

A próbainterjún a leggyakoribb állásinterjú kérdések és válaszok begyakorlására koncentrálunk. A sikeres felkészüléshez hasznos tippeket kapsz és szóbeli visszajelzést, hogy milyen területen érdemes még fejlesztened kommunikációd és nyelvtudásod. Cél, hogy minél felkészültebb legyél és a nehezebb vagy trükkös kérdések se okozzanak meglepetést.

Előzetesen készítsd el magyar vagy német nyelvű önéletrajzodat, esetleg motivációs leveledet, és gondold át, milyen választ adnál a várható német állásinterjú kérdésekre.

 

Jelentkezés itt!

 

Az interjúztatóról:

Mányoki Györgyi – kommunikációs- és karriertréner, Karriertrener.hu

Német nyelvterületre specializálódott kommunikációs- és karriertréner vagyok.

Tevékenységem középpontjában szakmai nyelvi tréningek, állásinterjú-felkészítés és karrier-tanácsadás állnak. Széleskörű vezetői tapasztalatokkal rendelkezem a versenyszférában: évekig dolgoztam kereskedelmi igazgatóként Ausztriában. Gyakorlati ismereteim vannak a külföldi cégek pályázókkal szembeni elvárásairól, így a leggyakrabban előforduló német állásinterjú kérdésekről is.

2008 óta saját online oktatási és tanácsadó vállalkozásomat vezetem.

További információk: http://karriertrener.hu

 

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017