Próbainterjú

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 27. 12:00-16:45 (30 perc/fő)

Interjúztató: Xapt Kft.

A próbainterjúról:

Állásinterjú... Benned milyen érzéseket kelt? Izgalommal vagy félelemmel gondolsz rá? Az első lépést mindig a legnehezebb megtenni, így mi egy kis segítséget szeretnénk nyújtani neked!

Ha már van elképzelésed, hogy milyen típusú pozíció érdekel, és már elkészítetted önéletrajzodat, de nem tudod, hogy mire számíthatsz egy állásinterjún, most tét nélkül kipróbálhatod magad.

Ha szeretnéd tesztelni a nyelvtudásodat, akkor mi erre is biztosítunk lehetőséget. A próbainterjú végén pedig visszajelzést adunk a felkészültségedről, valamint hasznos tanácsokkal is ellátunk, hogy élesben már minden zökkenőmentesen menjen. Sőt, az állásinterjúkkal kapcsolatos kérdéseidet is felteheted!

Az interjúztatóról:

Az XAPT dinamikusan fejlődő üzleti megoldásokat szállító, magyar alapítású nemzetközi cég. Fő tevékenysége a Microsoft Dynamics rendszerekre alapozott, egyedi igényeket kielégítő speciális iparági megoldások fejlesztése, többek között a disztribúció, a logisztika és nehézgép kereskedelem területén működő vállalatok számára. Budapesti irodánkban 250 fővel dolgozunk saját termékeink fejlesztésén, amiket globális projektek során vezetünk be piacvezető partnereinknél, külföldi irodáinkkal együttműködve, valamint lokális rendszerbevezetéseken. Cégünkhöz elsősorban fejlesztő és business analyst kollégákat keresünk a gyakornokoktól  egészen a szenior szintig.

Jelentkezés itt

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017