Állj ki magadért! Asszertivitás tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2018. március 1. (csütörtök) 12:15-16:15

Trénerek:

Bogyó Krisztina – tanácsadó
Kamenyiczki Nóra – tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

A tréningről

A tréningről:

A hétköznapi és munkahelyi életben is azokkal maradunk hosszútávú kapcsolatban, akikkel jól megértjük egymást és meg tudjuk oldani a felmerülő problémákat. Ahhoz, hogy kapcsolatainkban sikeressé váljunk, fontos felfedezni a kommunikáció árnyalatait, az emberi természet sokszínűségét, és jó, ha mindig emlékezünk arra, hogy a sok gyakorlás az, ami mesterré tesz bennünket.

Szeretnéd tudni, hogy hogyan állj ki magadért? Nem tudod, hogyan mondj nemet, anélkül, hogy megbántanád a másikat? Szeretnél hatékonyabban kommunikálni?

Tréningünk célja, hogy

  • képessé válj a különböző kommunikációs stílusok felismerésére és be tudd azonosítani azt, amit a leggyakrabban használsz
  • felismerd a saját önérvényesítő viselkedésed gátjait és fejleszd azt
  • megismerd az asszertív kommunikáció jellemzőit és begyakorold az ehhez kapcsolódó technikákat

Kinek ajánljuk a tréninget?

  • Ha a tervezett pályád során gyakran kerülhetsz konfliktushelyzetekbe.
  • Ha nehezedre esik nemet mondani másoknak, és emiatt nehezebben haladsz a céljaid felé.
  • Ha szeretnéd fejleszteni a kommunikációs készségeidet.

Jelentkezés itt

A trénerekről

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill" fejlesztés útján.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017