Csapatmunka és munkahelyi kapcsolatok tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 27. 9:15-13:15

Trénerek:

András Bálint - tanácsadó
Menyhárt Emese - tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

Az előadásról

Az eredményes  csapatmunka és a jó munkahelyi kapcsolat a kollégákkal nem olyasvalami, ami vagy van, vagy nincs, hanem amiért tenni tudunk, és amit alakíthatunk.

A tréningen megismerkedünk azzal, hogy hogyan épül fel egy csoport, milyen szerepek fordulnak elő benne, illetve, hogy hogyan tudunk eredményesen együttműködni a körülöttünk dolgozókkal akár az egyetemen, vagy a munkahelyen.

A részvételt ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék tudatosabban kezelni (munkahelyi) kapcsolataikat, illetve az ott adódó nehézségeket, konfliktusokat.

Jelentkezés itt

 

Az előadóról

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill” fejlesztés útján.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017