Erősítsd a pszichés immunrendszered, légy reziliens! tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpontok:

2017. szeptember 25. 9:15-13:15
2017. szeptember 27. 12:15-16:15

Tréner: Vincze Vanda  –tréner, coach, HR szakember

A tréningről

Reziliencia alatt a pszichés / lelki ellenálló képességet értjük, azt a képességünket, amely segít, hogy nehéz élet helyzetekben - legyen szó munkáról vagy magánéletről -  minél előbb visszataláljunk abba az egyensúlyi állapotunkba, amelyben jól érezzük magunkat, ahol egészséges és pozitív szemlélettel éljük az életünket.

A jó hír, hogy ez a képességünk önismerettel, tudatos életvitellel abszolút fejleszthető, így ha stresszes, váratlan vagy nehéz élethelyzetbe kerülsz, de reziliens vagy, sokkal gyorsabban fogod tudni, miként nyerheted vissza a lelki egyensúlyodat.

Jelentkezés itt

 

A trénerről

Vincze Vanda vagyok, készségfejlesztő tréner, közép-és felsővezetői coach, HR szakember.

12 éve pénzügyi szférában dolgozom HR és projekt menedzsment területen, az elmúlt években pedig kiemelten foglalkozom önismereti tréningekkel és készségfejlesztéssel.

Mind a coach, mind a tréneri működés alapfeltétele, hogy legyünk tisztában önmagunkkal, legyünk tudatosak és tudjuk magunkat egy valós szemüvegen keresztül szemlélni, ehhez viszont elengedhetetlen az önismeret és az önreflexió. Szeretném, ha minél többen megismernék önmagukat, hogy valójában mire is képesek és mekkora lehetőségek vannak mindannyiunkban- ebben szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akikben már megfogalmazódott az igény a változásra!

„Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban." Gandhi

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017