Készülj fel! – csoportos kiválasztás tréning

« vissza

Helyszín: BME  R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 21. 9:15-13:15

Trénerek:

Boda Henrietta - tanácsadó
Bogyó Krisztina - tanácsadó
www.hszi.bme.hu

 

A tréningről:

Állást keresel és szeretnéd tudni, hogy hogyan zajlik egy csoportos kiválasztás? Esetleg szeretnéd kipróbálni magad az ilyenkor tipikusan előforduló feladatokban? Vagy csak szeretnéd kicsit  jobban megismerni magad?

Gyere el a tréningre, amely során gyakorlatorientáltan bemutatjuk neked az Assessment Centereken előfordulható tipikus feladatokat, valamint visszajelzést kaphatsz a viselkedésedről különböző szituációkban, hogy az élet bármely területén jól teljesíthess. Mindezt tét nélkül.

Jelentkezés itt

 

A trénerekről:

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill" fejlesztés útján.

« vissza

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017