Melyik személyiségtípusba tartozom? Önismereti tréning

« vissza

Helyszín: BME  R épület II. emelet

Időpont: 2018. február 22. (csütörtök) 12:15-16:15

Trénerek:

András Bálint – pszichológus, tanácsadó
Knapek Éva – pszichológus, tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

A tréningről:

Szeretnéd jobban megismerni önmagad? Szeretnéd jobban megérteni mások viselkedését? Szeretnél megismerni egy olyan nagymúltú személyiségtipológiát, amit az 500 legnagyobb amerikai cég is felhasznál munkatársai kiválasztása során?

Akkor gyere el az MBTI alapú tréningre, ahol tapasztalati tanulás segítségével ismerhetsz meg egy népszerű személyiségmérő eljárást, és társaiddal együttműködve elemezheted ki saját eredményedet!

Jelentkezés itt

A trénerekről:

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill" fejlesztés útján.

« vissza

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017