Prezentációs technikák tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. október 2 9:15-13:15

Trénerek:

Kamenyiczki Nóra – pszichológus, tanácsadó
Szécsi Erik - tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

Maximális létszám: 10 fő

A tréningről:

Izzad a tenyered, remeg a hangod amikor ki állsz előadni? Nehezen veszed fel a szemkontaktust a közönséggel? Nehezen tartod fenn a figyelmet? Szeretnél jól és magabiztosan előadni?

Gyere el a tréningre, amennyiben szeretnéd elsajátítani azokat az ismereteket és készségeket, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy sikeres előadóvá válj. A tréning folyamán különböző gyakorlatokon keresztül tudod majd fejleszteni előadói készségeidet. A fejlődésről felvétel is készül, amit igény esetén, a tréning után pendrivon el is vihetsz magaddal.

Jelentkezés

 

A trénerekről:

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill” fejlesztés útján.

 

« vissza

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2017