Stresszkezelés tréning

« vissza

Helyszín: BME R épület II. emelet

Időpont: 2017. szeptember 18. 12:15-16:15

Trénerek:

Ritzl Andrea - tanácsadó
Szécsi Erik - tanácsadó
BME HSZI
www.hszi.bme.hu

A tréningről:

Gyakran vagy feszült, gondterhelt? Úgy érzed, az élet tele van kilátástalan helyzetekkel, szorongató problémákkal? Nehezen boldogulsz a frusztráló élethelyzetekkel? Nem kell, hogy így legyen!

Stresszkezelő tréningünkön segítünk felismerni, milyen tényezők hatnak rád stresszorként tanulmányaid, munkád vagy éppen magánéleted során, és milyen módon próbáltad eddig kezelni őket. Megismerkedhetsz a feszültségoldás jótékony és kártékony formáival, megküzdési módszerekkel, melyekkel csökkenteni tudod a mindennapok során rád nehezedő nyomást, vagy éppen a saját javadra tudod fordítani azt. Célunk egy új szemlélet elsajátítása, amiben a stressz nem az ellenséged, hanem támogat téged céljaid megvalósításában!

Jelentkezés itt

 

A trénerekről:

A BME Hallgatói Szolgáltatási Igazgatóság (HSZI) munkatársaiként a hallgatók pályaorientációs, karrierépítő, pszichológiai és esélyegyenlőségi támogatását végezzük. Szándékunk szerint a hallgatók oktatáson kívüli életéhez nyújtunk kötetlen, gyakorlati haszonnal járó, élvezetes programokat. Készségfejlesztő tréningekkel, pszichológiai szolgáltatásokkal, karrier tanácsadással, álláshirdetések valamint szakmai gyakorlati helyek közvetítésével állunk jelenlegi és egykori hallgatóink rendelkezésére egész évben. Egyik kiemelt rendezvényünk a tavasszal és ősszel megrendezésre kerülő Felkészítő Napok, melynek célja a résztvevők felkészítése az élet legkülönbözőbb területein való helytállásra „soft skill" fejlesztés útján.

 

« vissza

 

Copyright - Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 2015